Tabu
BEAUTY

Cum să îndepărtezi autobronzantul aplicat prost?

În cel mai bun caz, palmele mâinilor care rămân pătate câteva zile, în cel mai rău caz urme inestetice pe picioare și brațe sau urme maro în golul gleznelor… Cu toții am experimentat una (sau mai multe) eșecuri când încercăm să obținem un bronz fals. Iată sfaturile experților pentru îndepărtarea corectă a autobronzantului.

CUM SĂ ELIMINI AUTOBRONZANTUL DE PE PALME

Nu te-ai spălat bine pe mâini după aplicarea autobronzantului? Nu te panica! Se amestecă suc de lămâie cu câteva lingurițe de sare și se freacă mâinile cu acest amestec timp de câteva minute înainte de a clăti cu apă. Asta nu este suficient? Treci la nivelul următor folosind detergent. Se sfărâmă o tabletă pentru mașina de spălat vase și se amestecă cu suc de lămâie. Freacă mâinile cu acest amestec apoi clătește bine și hidratează intens. 

CUM SĂ ELIMINI URMELE DE AUTOBRONZANT

În ciuda aplicării cu atenție, apar eșecuri, cum ar fi pete mari în spatele picioarelor sau pe spate. Vom putea reduce contrastele și armoniza rezultatul făcând un scrub de corp pe bază de ulei pe pielea uscată timp de câteva minute. Apoi faceți duș pentru a clăti. 

CUM SĂ ELIMINI O SUPRADOZĂ DE AUTOBRONZANT

Aplică cu generozitate pe zona prea bronzată ulei de cocos. Lasă să acționeze asupra pielii timp de aproximativ treizeci de minute înainte de a face un duș. Combinația de ulei și apă caldă ar trebui să ajute la estomparea bronzului fals.

CUM SĂ APLICI CORECT AUTOBRONZANTUL

Desigur, toate am avut cel puțin o experiență proastă cu bronzarea artificială. Pentru a nu fi nevoită să-ți îndepărtezi în grabă autobronzantul, aplică bine produsul pe piele. Da, poate părea ușor de spus, dar nu este atât de complicat în realitate. Deci, cum să aplici autobronzantul fără a lăsa dungi sau pete?

Primul sfat va fi să-ți exfoliezi pielea. Astfel, grație scruburilor faciale și corporale, celulele moarte de la suprafață vor fi eliminate și autobronzantul se va putea depune uniform. Poți practica cu ușurință o exfoliere blândă (nu neapărat agresivă) la fiecare cinci zile pentru a ajuta la reînnoirea epidermei. Un alt sfat, după un scrub pasul esențial este hidratarea! Pielea ta va avea nevoie de un strat bun de nutriție, iar acesta este un lucru bun, deoarece autobronzantul durează mai bine pe pielea hidratată și suplă. La aplicarea autobronzantului este esențtial să masezi bine pielea pentru ca produsul să pătrundă optim în piele și să nu apară urme nedorite. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Sfaturi și soluții pentru îngrijirea mâinilor uscate

Andreea Damian

Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

Andreea Damian

Chiar ai nevoie să te speli pe față dimineața și seara? Răspunsul surprinzător al unui dermatolog

Andreea Damian

Tantation, salon de bronzare și modă

realitatea

În culise la New York Fashion Week | Ce tendințe de machiaj și coafură vom vedea în toamna/iarna 2021

Andreea Damian

Foto: Giulia si fetita ei la baby spa

Scrie un comentariu