Tabu
PEOPLESlider

Kate Middleton, primul mesaj după ce în martie a anunțat că are cancer

Kate Middleton a transmis recent un mesaj emoționant, după ce a lipsit de la un eveniment important. 

În urmă cu ceva timă, presa britanică anunța că Prințesa de Walles intenționează să participe la tradiționalul Trooping the Colour, parada care marchează oficial ziua de naștere a suveranului britanic, care va avea loc pe 15 iunie. Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis să-și reia atribuțiile oficiale, motiv pentru care Kate Middleton a lipsit de la repetițiile pentru marele eveniment.

Prințesa de Walles, colonel onorific al Gărzilor Irlandeze, și-a exprimat regretul că nu a putut participa la repetiția pentru paradă, trimițându-le o scrisoare.

„Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de Repetiții și Trooping the Colour. Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă. Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”, a scris soția Prințului William.

Gărzile Irlandeze au publicat un videoclip pe X (fostul Twitter) în care au răspuns la scrisoarea prințesei: „Gărzile Irlandeze sunt profund emoționate de scrisoarea primită din partea Colonelului nostru, Majestatea Sa Prințesa de Wales. Continuăm să-i urăm numai bine Majestății Sale în timpul recuperării sale și-i transmitem toate cele bune”.

La finalul lunii martie, soția prințului William a anunțat că se retrage pentru o perioadă din viața publică pentru a urma tratamentul de chimioterapie recomandat de medici, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Piese de plajă pe care ne place să le purtăm în oraș

Andreea Damian

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru

Tabu Tabu

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Ce motiv de sărbătoare au avut cei din familia lui Dan Bittman

Tabu Tabu

Anamaria Prodan, reacție de milioane după ce Reghe a fost făcut „preș”, umilindu-se pentru favoruri sexuale: „Îmi e și milă, și silă! Hal de bărbat!”

Tabu Tabu

Cum arată cea mai scumpă casă din lume. Costă jumătate de miliard de dolari. FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu