Tabu
Image default
FASHION Slider

Kimono de plajă | Cum să-l îmbraci cu stil vara aceasta și ce model să alegi

Scurt sau lung, cu dungi sau franjuri, transparent sau croșetat: vara aceasta, kimonoul se combină cu toate tendințele și se îmbracă pe nisip peste costume de baie și bikini. Cum să-l porți și cu ce să-l asociezi, află totul din acest material!

Unii spun spun că această piesă vestimentară nu este altceva decât o bluză de pijamale, bună pentru a rămâne acasă și în care să te simți confortabil. Și greșesc: provenind din tradiția japoneză unde a fost purtat de milenii, kimono-ul este o haină al cărei potențial îl redescoperim acum. Creatorii de modă l-au adus pe podiumuri asociate cu blugi simpli la modă, în timp ce buticurile sunt pline de modele de vară, fiecare mai răcoros decât celălalt.

De ce să porți un kimono de plajă?

Pentru că de când a fost văzut pe podiumurile celor mai prestigioase mărci, de la Dolce & Gabbana la Chanel, kimono-ul trebuie să elimine eticheta sa prea confortabilă pentru a se arăta lumii. Și bine ales, poate înlocui cu ușurință rochia de plajă și jacheta din denim vara pentru a completa aspectul nostru de vacanță.

Pe plajă, spre deosebire de pareo pe care îl legăm și care riscă să alunece mereu, kimono-ul nu cade. Și mai presus de toate, datorită centurii sale, este mult mai șic. Un model echipat cu mici buzunare laterale invizibile care vă permit să vă strecurați discret portofelul sau telefonul este ideal la plajă. Elegant, practic și inteligent, potrivit experților.

Kimono de plajă: ce lungime să alegi?

Odată ce ești convinsă de valoarea purtării unui kimono de plajă, trebuie totuși să alegi modelul potrivit! Este vorba despre o chestiune de stil și dorință. Colecțiile actuale oferă tot felul de modele, de toate lungimile, deci este practic imposibil să nu găsești ceea ce cauți. Dacă ești mică de statură, poartă totuși un model scurt care, dezvelind picioarele, îți va structura silueta. Dacă îți place aspectul baba cool din anii șaptezeci , renunță la modelele cu dungi, materialele croșetate și lungimile XXL. Dar dacă ești mai îndrăgostită de look-ul Riviera, optează pentru modele japoneze și înflorite sau kimono-uri asortate cu costume de baie. Eleganță garantată.

Kimono de plajă: cum să îl îmbraci și cu ce să-l accesorizezi?

Conceput pentru a îmbrăca un costum de baie, protejându-vă în același timp de efectele nocive ale soarelui, alegerea unui kimono de aceeași culoare și același imprimeu pentru a reda efectul ton pe ton cu bikini va fi întotdeauna cel mai chic. Dar este, de asemenea, foarte bine să nu faceți asta. Exemplu: un model înflorat va lumina un clasic din două piese negre. Și invers. În orice caz, pariați pe încălțăminte plată și confortabilă – espadrile, flip-flops sau adidași mici.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este iubitul Emmei Răducanu. Cuplul refuză să se afișeze public

Andreea Damian

Christina Aguilera în revista Out de iunie

realitatea

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a măritat cu un milionar de 62 de ani

Andreea Damian

Ecoterapia: de ce plantele sunt cel mai bun tratament împotriva depresiei și a anxietății

Andreea Damian

La 92 de ani, energica Elana Pagu a câștigat o medalie de aur și un record mondial

realitatea

Cum a jignit-o Grigore Cartianu pe Daniela Crudu. De rușine, a șters postarea de pe Facebook

Andreea Damian

Scrie un comentariu