Tabu
Image default
CULTURE Slider

Filmul despre viaţa artistei Aretha Franklin, în avanpremieră la Festivalul Anonimul

Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul prezintă cu două zile înaintea premierei mondiale Respect, filmul consacrat reginei muzicii soul Aretha Franklin, având-o ca protagonistă pe Jennifer Hudson, aleasă de însăşi Aretha Franklin pentru a-i juca rolul, cu puţin înainte de moartea acesteia. Proiecţia va avea loc miercuri, 11 august, şi va fi precedată de concertul Luiza Zan sings Aretha Franklin.

Respect prezintă viaţa legendarei artiste Aretha Franklin, din copilărie până la perioada de glorie. Aretha Franklin, care a murit în august 2018, la vârsta de 76 de ani, a participat iniţial activ la dezvoltarea proiectului. Artista se gândea încă de la finalul anilor 1980 la o adaptare cinematografică a cărţii biografice Aretha: From These Roots.

Respect îi include în distribuţie pe Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Skye Dakota Turner, Tate Donovan şi Mary J. Blige.

Luiza Zan, una dintre cele mai cunoscute interprete de jazz din România, va susţine un concert dedicat Arethei Franklin înainte de proiecţia filmului, în Green Dolphin Camping miercuri, 11 august, de la ora 21.00.

Accesul la toate proiecţiile din cadrul festivalului este gratuit.

Pentru proiecţiile care au loc în Complexul Cinema Green Village, accesul este condiţionat de deţinerea unui bilet cu valoare 0, care asigură rezervarea locului la proiecţie şi care poate fi achiziţionat de pe platforma Eventbook.ro cu 24 de ore înainte de începerea proiecţiilor, începând cu ora 11.00, inclusiv pentru prima zi de festival, 9 august. Comenzile sunt limitate la 4 bilete/adresă email.

ARTICOLE SIMILARE

Reteta vegetariana pentru o vara racoroasa – vinete umplute

realitatea

Cand putem folosi gri metalic in machiaj?

realitatea

Un teatru din Berlin a fost construit din banii clasei muncitoare

Ciocîrlan

Premiile BAFTA 2014 / Lista completa

Detaliul surprinzător pe care Ed Sheeran l-a ascuns până acum

Andreea Damian

Zeama de murături: 7 beneficii neașteptate ale acestui leac

Andreea Damian

Scrie un comentariu