Tabu
Image default
PEOPLESlider

DOVADA INCONTESTABILĂ A AGRESIUNII. Anamaria Prodan, luată la pumni de Reghecampf – VIDEO ȘOCANT. Momentul în care bărbatul lansează PRIMUL ATACUL

NOI IMAGINI EXCLUSIVE au intrat în posesia Realitatea! Avem dovada că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a lovit primul! Deși în presă s-a speculat că Anamaria Prodan ar fi început bătaia dintre cei doi, imaginile care au ajuns în posesia noastră ÎN EXCLUSIVITATE demonstrează că Reghe este cel care a agresat-o pe impresară.

Imaginile fac cât 1.000 de cuvinte! Nu mai există niciun dubiu! Cârcotașii care au acuzat-o pe Anamaria Prodan că l-a agresat pe Reghe și i-au plâns de milă antrenorului cu ochiul vânăt au acum DOVADA CLARĂ că bărbatul este cel care a atacat! 

În imaginile care au intrat în exclusivitate în posesia Realitatea se vede clar cum Laurențiu Reghecampf își agresează fosta soție, lipsită de apărare, pe stradă, ziua în amiaza mare! 

Atenție, imaginile sunt șocante! Iată filmul complet al agresiunii! DOVADA că Anamaria Prodan este victima!  

Anamaria Prodan și fostul soț au ajuns, vineri seara, la secția de poliție din Snagov, după o bătaie la vila impresarei. S-au acuzat reciproc de agresiune și au primit ordine de protecție. 

Anamaria Prodan spune că fostul soț era băut și a intrat în casă cu forța. Apoi, a început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, s-ar fi năpustit asupra ei, moment în care a fost nevoită să se apere și l-a lovit. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Nicole Cherry se mărită. Cum arată rochia de mireasă

Andreea Damian

Uită de Hygge! Există un alt cuvânt de care ai cu adevărat nevoie pentru a găsi fericirea

Andreea Damian

Angelina Jolie își învață fiicele cum să seducă bărbații

Andreea Damian

Enrique Iglesias deține secretul relației perfecte: „Fac sex zilnic, la micul dejun”

Andreea Damian

Emma Răducanu, apariție de senzație alături de Kate Middleton. Cum au fost surprinse – FOTO

Andreea Damian

Zece filme despre epidemii și pandemii

Andreea Damian

Scrie un comentariu