Home > Health > Diete > Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic

Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic

adele
Adele a reușit să scape de peste 40 de kilograme. Artista care s-a despărţit de soţul Simon Konecki trece printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic. Nu mai seamănă deloc cu Adele pe care o ştiam de ani de zile.

Cântăreața distinsă cu 8 premii Grammy a ţinut o dietă drastică şi a făcut foarte mult sport, după cum au declarat chiar apropiaţii cântăreţei. Adele a surprins cu noua sa siluetă la petrecerea dată după Gala Oscarurilor.

Vedeta a apărut la petrecerea dată de Guy Oseary într-o rochie cu imprimeu de leopard, care i-a pus în evidență silueta zveltă. Vedeta s-a fotografiat alături de prezentatoarea TV Kinga Rusin, care a postat imaginea pe contul de Instagram.

Cei care au văzut-o pe artistă au fost uimiţi: „Ea arăta complet diferit, aproape de nerecunoscut”, a dezvăluit o sursă pentru People.

Acum, în luna februarie, ea a fost surprinsă în timp ce părăsea sala de fitness. Vedeta a îmbrăcat o bluză şi o pereche de colanţi foarte mulaţi care i-au pus trupul în evidenţă. Se vede clar din imagini că Adele a dat jos zeci de kilograme.

Articole asemanatoare
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence va face petrecerea burlăcițelor. Adele se ocupă cu organizarea
Adele
Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki
Celebritati nascute pe 5 mai!

Comenteaza acest articol

Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic

by Andreea Damian   1 min
0