Home > Health > Diete > Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic

Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic

adele
Adele a reușit să scape de peste 40 de kilograme. Artista care s-a despărţit de soţul Simon Konecki trece printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic. Nu mai seamănă deloc cu Adele pe care o ştiam de ani de zile.

Cântăreața distinsă cu 8 premii Grammy a ţinut o dietă drastică şi a făcut foarte mult sport, după cum au declarat chiar apropiaţii cântăreţei. Adele a surprins cu noua sa siluetă la petrecerea dată după Gala Oscarurilor.

Vedeta a apărut la petrecerea dată de Guy Oseary într-o rochie cu imprimeu de leopard, care i-a pus în evidență silueta zveltă. Vedeta s-a fotografiat alături de prezentatoarea TV Kinga Rusin, care a postat imaginea pe contul de Instagram.

Cei care au văzut-o pe artistă au fost uimiţi: „Ea arăta complet diferit, aproape de nerecunoscut”, a dezvăluit o sursă pentru People.

Acum, în luna februarie, ea a fost surprinsă în timp ce părăsea sala de fitness. Vedeta a îmbrăcat o bluză şi o pereche de colanţi foarte mulaţi care i-au pus trupul în evidenţă. Se vede clar din imagini că Adele a dat jos zeci de kilograme.

Articole asemanatoare
Adele
Fanii lui Adele, uimiți de cea mai nouă fotografie postată pe Instagram. Nu o mai recunosc!
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
adele
Adele, fotografia care a stârnit uimirea tuturor
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020

Comenteaza acest articol

Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic

by Andreea Damian   1 min
0