Home > Slider > Gabriel Dumitru e cântărețul de muzică populară care a slăbit 70 de kilograme și acum e model

Gabriel Dumitru e cântărețul de muzică populară care a slăbit 70 de kilograme și acum e model

gabriel dumitru a slabit peste 70 de kilograme

Îți vine să crezi că interpretul de muzică Gabriel Dumitru a avut 142 de kilograme? Tânărul de 29 de ani a slăbit peste 70 de kilograme și mai vrea să dea jos, căci de când s-a subțiat a devenit și mai căutat pentru spectacole, emisiuni de televiziune și pentru a deveni manechin. Tânărul cântăreț de muzică populară are o poveste foarte interesantă căci pe vremea când cântărea 142 de kilograme era respins și nu avea foarte multe apariții la emisiuni de televiziune și concerte.

gabriel-dumitru-slab-si-gras

gabriel-dumitru-slab-si-gras

„Pot să spun că activez în muzică populară de 10 ani şi am avut 142 de kilograme la 1,88 metri înălțime. Cânt de la 18 ani și acum șase ani eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzică populară mă tăiau de pe listă din cauza imaginii. Deși am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine că să mă poată invită la emisiuni.

gabriel dumitru a devenit model

gabriel dumitru a devenit model

Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micșorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei. Prietenă mea cea mai bună, cântăreața Claudia Ghițulescu a stat cu gură pe mine să-mi operez stomacul că să nu risc să fac diabet. Aveam multe probleme, mă dureau capul și picioarele și aveam probleme cu inima. Ea m-a scăpat de la moarte”, a povestit Gabriel Dumitru.

interpretul gabriel dumitru a slabit si mai mult

interpretul gabriel dumitru a slabit si mai mult

Acum tânărul s-a întors dintr-un turneu în America și plănuiește să mai facă o operație. De dată această de întindere a pielii căci kilogramele pe care le a dat jos au lăsat urme pe corp. Solistul a început să primească tot mai multe oferte de a fi model după ce a dat atâtea kilograme jos și s-a apucat de cântat și muzică dance. Are nenumărați fani și pentru că este frumușel are o mulțime de admiratoare care îl iubesc atât pentru muzică să cât și pentru felul sau de a fi

 


Comenteaza acest articol

Gabriel Dumitru e cântărețul de muzică populară care a slăbit 70 de kilograme și acum e model

by Tabu Tabu   1 min
0