Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a măritat cu un milionar de 62 de ani

Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit cu un milionar în vârstă de 62 de ani. Potrivit Daily Mail, ceremonia a avut loc sâmbătă, 24 iulie, la Roma.

Lady Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, și bogatul om de afaceri sud-african Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, și-au unit destinele după un an jumătate de logodnă. Cuplul a avut numai invitați de seamă la Vila Aldobrandini din Frascati, situată pe înălțimile Romei.

Printre invitați s-au numărat gemenele Amelia și Eliza Spencer, surorile miresei, dar și vicontesa Emma Weymouth, starul pop Pixie Lott sau Sabrina, soția lui Idris Elba. Cei trei copii ai lui Michael Lewis, dintr-o căsătorie anterioară, au participat și ei la căsătorie. Tatăl miresei, Charles Spencer, a lipsit de la ceremonie, totuși, posibil din cauza unei leziuni la umăr, scrie Daily Mail. I-a ținut locul fiul său cel mare, Louis Spencer, viconte de Althorp, și fratele său vitreg, Samuel Aitken, acesta din urmă conducând-o pe Lady Kitty Spencer la altar. De la nuntă au lipsit însă prinții William și Harry.

Mireasa a purtat o rochie cu gât înalt, de inspirație victoriană, semnată Dolce & Gabbana – marcă a cărei ambasador este. După cununie, Lady Kitty Spencer și Michael Lewis și-au tratat oaspeții cu o masă mare, înainte de a-i invita pe ringul de dans. Cu o zi înainte, cuplul organizase și o cină la restaurantul Galleria Del Cardinale.

Nepoata prinţesei Diana s-a logodit cu magnatul Michael Lewis în ianuarie 2020. El este mai mare cu cinci ani decât contele Charles Spencer, tatăl lui Kitty şi fratele mai mare al prinţesei Diana. Tânăra a crescut în Cape Town, notează mirror.co.uk. Michael Lewis, originar tot din Africa de Sud, este preşedintele brandului de modă Foschini şi are o avere estimată la peste 150 de milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Prinţul William primeşte o recompensă de la regină după Megxit

Andreea Damian

Loredana Groza, dezvăluiri controversate despre operaţiile estetice

Andreea Damian

Machiaj | Aspectul Y2K, pe care îl vom vedea peste tot în această vară

Andreea Damian

The Shape of Water, preferatul premiilor Oscar 2018

Dora Constantinovici

Tricouri Versace, criticate în China pentru că identifică Hong Kong și Macao ca fiind țări

Andreea Damian

Cum se relaxează în weekend Adelina Pestrițu

Tabu Tabu

1 comentariu

Ionescu Ion 26 July 2021 at 21:06

Saracuta englezoaica, daca familia regala britanica nu a mai avut open positions…a luat si ea ce a gasit, sa nu moara de foame .

Răspunde

Scrie un comentariu