Tabu
PEOPLESlider

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a măritat cu un milionar de 62 de ani

Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit cu un milionar în vârstă de 62 de ani. Potrivit Daily Mail, ceremonia a avut loc sâmbătă, 24 iulie, la Roma.

Lady Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, și bogatul om de afaceri sud-african Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, și-au unit destinele după un an jumătate de logodnă. Cuplul a avut numai invitați de seamă la Vila Aldobrandini din Frascati, situată pe înălțimile Romei.

Printre invitați s-au numărat gemenele Amelia și Eliza Spencer, surorile miresei, dar și vicontesa Emma Weymouth, starul pop Pixie Lott sau Sabrina, soția lui Idris Elba. Cei trei copii ai lui Michael Lewis, dintr-o căsătorie anterioară, au participat și ei la căsătorie. Tatăl miresei, Charles Spencer, a lipsit de la ceremonie, totuși, posibil din cauza unei leziuni la umăr, scrie Daily Mail. I-a ținut locul fiul său cel mare, Louis Spencer, viconte de Althorp, și fratele său vitreg, Samuel Aitken, acesta din urmă conducând-o pe Lady Kitty Spencer la altar. De la nuntă au lipsit însă prinții William și Harry.

Mireasa a purtat o rochie cu gât înalt, de inspirație victoriană, semnată Dolce & Gabbana – marcă a cărei ambasador este. După cununie, Lady Kitty Spencer și Michael Lewis și-au tratat oaspeții cu o masă mare, înainte de a-i invita pe ringul de dans. Cu o zi înainte, cuplul organizase și o cină la restaurantul Galleria Del Cardinale.

Nepoata prinţesei Diana s-a logodit cu magnatul Michael Lewis în ianuarie 2020. El este mai mare cu cinci ani decât contele Charles Spencer, tatăl lui Kitty şi fratele mai mare al prinţesei Diana. Tânăra a crescut în Cape Town, notează mirror.co.uk. Michael Lewis, originar tot din Africa de Sud, este preşedintele brandului de modă Foschini şi are o avere estimată la peste 150 de milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Robbie Williams, gest obscen la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal 2018

Andreea Damian

Ducii de Cambridge au un nou membru în familie

Andreea Damian

Amna și-a făcut un cadou de 70.000 de euro. Arată nemaipomenit!

Tabu Tabu

Părintele Zenovie, pus la grea încercare, după ce s-a infectat cu Covid. Alexandra Păcuraru, îndemn la rugăciune – VIDEO

Tabu Tabu

Liviu Teodorescu, cerere inedită în căsătorie

Tabu Tabu

Scandal monstru iscat de o celebră actriță în avion! Echipajul a fost nevoit s-o scoată afară

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu