Tabu
lifestyle

KOTON in Plaza Romania

kotonPlaza România, dă startul lunii iulie cu inaugurarea magazinului Koton, un renumit brand internațional de haine și accesorii, ce va completa cu succes mixul de chiriași și va oferi consumatorilor motive în plus pentru a se bucura de cumpărături.

 Magazinul se va deschide pe 4 iulie, la etajul 1 al centrului comercial, unde va ocupa o suprafață de 820 mp. Inaugurarea magazinului face parte din strategia de extindere și modernizare a Plaza România.

„Mixul de chiriași oferit de noi a fost în permanență unul echilibrat, oferind o selecție variată de magazine pentru toate vârstele, și continuă să se dezvolte, cu noi adăugiri în fiecare lună. După inaugurarea Timeout și Cinema Cafe la începutul anului, deschiderea Koton este următorul pas  în dezvoltarea şi modernizarea centrului comercial. În continuare, ne pregătim și pentru inaugurarea magazinului Damat Tween, care va avea loc tot luna aceasta. Ne bucurăm că putem aduce un plus de valoare mall-ului nostru, precum şi o mai mare diversitate a ofertei”, spune Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.

 Brandul Koton a fost înființat în 1988 și s-a impus pe piața modei în Turcia și în toată lumea. Koton are 52 de magazine în cele mai importante orașe din lume, incluzând Atena, Dubai, Berlin, București și 1200 de magazine în Turcia.

Aceate magazine atrag prin calitatea și varietatea produselor: cu 50 de colecții pe an, Koton oferă piese vestimentare la modă ce pot fi purtate de-a lungul zilei.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai frumoase parcuri acvatice din Europa pe care merită să le vizitezi în 2020

Andreea Damian

Ghici cine…

realitatea

Expo “For your eyes only” sau cum s-a născut James Bond

realitatea

Mel Gibson regretă amarnic că a făcut un copil cu Oksana

realitatea

Debut Nona Inescu

realitatea

CINE a picat? Notele la BAC ale vedetelor: Raducu Mazare, Madalina Pamfile, Costel Busuioc

Scrie un comentariu