Home > What's hot > Kristen Stewart l-a inselat pe Pattinson! Afla REACTIA LUI!

Kristen Stewart l-a inselat pe Pattinson! Afla REACTIA LUI!

Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson la scurt timp după ce acesta declara că: “Nu le înţeleg pe persoanele care îşi înşală partenerii. Părinţii mei s-au cunoscut când mama avea 17 ani, iar tata 25 de ani. Sunt şi acum împreună şi-s foarte fericiţi. Am crescut cu convingerea că putem fi împreună cu partenerul ales pentru tot restul vieţii”.

Kristen a avut o aventură cu regizorul filmului în care juca, Rupert. Ambii regreta enorm acum legătura.

“Îmi pare extrem de rău pentru suferinţa şi ruşinea pe care au creat-o celor apropiaţi şi celor care sunt implicaţi. Această indiscreţie de moment a pus în pericol cel mai important lucru din viaţa mea, persoana pe care o iubesc şi o respect, Rob. Îl iubesc, îl iubesc şi îmi pare foarte rău”a spus Kristen pentru revista People.

“Sunt înnebunit de durere după suferinţa pe care am cauzat-o familiei mele. Soţia şi copiii sunt tot ce am pe lumea asta. Îi iubesc din tot sufletul. Mă rog să putem trece împreună peste asta” a spus regizorul.

Robert Pattinson, l randul sau, s-a decis sa se mute din apartamentul pe care il impartea cu Kristen, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru revista „People”. Aceasta mutare vine la doua zile dupa ce revista Us Weekly a dezvaluit faptul ca Kristen l-a inselat pe Pattinson cu regizorul englez Rupert Sanders, cel cu care actrita americana a lucrat la filmul Snow White and the Huntsman.
Durerea tanarului e cu atat mai mare cu cat, se pare ca avea de gand s-o ceara de sotie pe iubita lui.
Surse din anturajul tanarului actor, in varsta de 26 de ani, spun ca Robert e prea devastat pentru a formula un raspuns.
“Rob e in stare de soc de cand a aflat ca Kristen l-a inselat, e absolut distrus. Momentan nu vrea sa dea nicio declaratie, pana nu se decide ce va face. Rob e cu adevarat ranit de Kristen. Sa afle ca l-a inselat nu e ceea ce astepta din partea ei.”
Intr-un interviu acordat anul acesta, Robert a declarat: “Au aparut niste poze intr-o revista care spunea ca ne casatorim. Nimeni nu mai stie ce e adevarat si ce nu e. Pana si propria mea mama m-a sunat sa ma intrebe daca e adevarat. Nu este. Cel putin, nu inca. Dar este adevarat ca ea are un efect asupra mea pe care nu-l mai are nicio alta fata.”

Articole asemanatoare
Celebrity make-up: Kristen Stewart
Kristen Stewart nu se demachiaza niciodata
Robert Pattinson dezvaluie cum are grija de pielea lui
Kristen Stewart topless pentru Balenciaga

Loading...

Comenteaza acest articol

Kristen Stewart l-a inselat pe Pattinson! Afla REACTIA LUI!

by   1 min
0