Home > beauty > Kristen Stewart nu se demachiaza niciodata

Kristen Stewart nu se demachiaza niciodata

Kristen Stewart se afla pe lista celor mai frumoase femei de pe glob. Insa, cand vine vorba de aspectul ei fizic, Kristen abordeaza stilul “nu-mi pasa”. Coafura ei lejera, nearanjata si machiajul simplu – smoky eyes sters – sunt completate de tinutele confortabile pe care alege sa le poarte dincolo de platourile de filmare.

A fost aleasa imaginea Balenciaga pentru divizia de parfumuri, care ne face sa intelegem ca look-ul ei fara efort poate fi completat de un parfum special si va fi imaginea Chanel, anul acesta. Sunt curioasa ce ar spune reprezentantii Balenciaga si Chanel de ultimele ei declaratii pentru Vogue.co.uk.

Inca nu stiu cum sa-mi realizez machiajul. Fac acelasi lucru in fiecare zi, daca ma ocup eu de machiaj: mascara si un dermatograf negru. Este un creion pe care il poti cumpara de la Topshop, care este foarte ieftin, asa ca imi cumpar cam cinci. Creez conturul ochiului cu el si apoi il dispersez cu degetele,” recunoaste ea.

“Daca sunt responsabila, ma spal pe fata, dar nu imi sterg niciodata dermatograful sau mascara, pentru ca imi place cum arata a doua zi. E un lucru continuu; cred ca nu am avut niciodata ochii demachiati.”

Eu tind sa o contrazic. Ochii ei au reusit sa stea si fara machiaj, doar cand s-a ocupat un make-up artist de machiajul ei si, bineinteles, initial a trebuit sa o demachieze. Asa ca, pe platourile de filmare, ochii ei au vazut lumina si fara machiaj, chiar daca pentru putin timp.

Robert Pattinson declara ca nu prea se spala la cap, Kristen, ca nu se spala pe ochi. Come on! Sa ia macar exemplul lui Robert, care acum dezvaluie cum a devenit foarte constient de faptul ca trebuie sa aiba grija de aspectul lui (Robert Pattinson dezvaluie cum are grija de pielea lui) si sa ofere un bun exemplu.

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
machiaj
Machiajul ochilor pentru toamna aceasta. Culorile puternice, preferatele vedetelor
make-up
14 trucuri de make-up pentru femeile mai în vârstă
rimelul
Şi-a şters rimelul pentru prima oră, după 25 de ani. E îngrozitor ce i s-a întâmplat
coafuri
Coafuri practice pentru femeile pasionate de sport

Loading...

Comenteaza acest articol

Kristen Stewart nu se demachiaza niciodata

by   1 min
0