Tabu
Image default
LIFE & LOVE LIFESTYLE What's hot

Medicul ZAMFIR avea o relatie cu AURA ION!?

aura ion 6dr radu zamfir 2Ceea ce se vorbea pe la colturi acum pare a fi cpnfirmat de marturia unui coleg de breasla: medicul Zamfir ar fi avut o legatura extraconjugala cu studenta Aura Ion, ceea ce explica, pana la urma, prezenta acesteia in avionul prabusit in Apuseni. De altfel, a surprins faptul ca, dupa accident, Aura, in orele in care a supravietuit, i s-a adresat continuu medicului Zamfir pe numele mic, Radu. Iata ce afirma alt medic, din cate se pare gelos pe succesul de cuceritor al lui Zamfir:

“ESTI UN B…U DOCTORE ZAMFIR !!!! NU UN EROU NATIONAL!!!
Dr. Zamfir avea o relație extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanți,  așa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a  acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deși căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă  colegă de-a lui din facultate, dl Zamfir este cunoscut ca un mare crai,  printre asistente, rezidente și tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura în  avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar că  își dorea ea să învețe mai mult. In plus, revin și spun, prelevarea și  transplantul sunt domenii care necesită cel puțin 6 ani după rezidențiat  și nu este predat studenților decât în medii sigure și opțional. In  niciun caz în situații de urgență, cum a fost prezentat acest caz!”, a scris medicul Adrian M. (34 de ani) pe contul lui de Facebook, conform http://www.wowbiz.ro/exclusiv-un-doctor-face-dezvaluiri-incredibile–doctorul-zamfir-avea-o-relac89bie-extraconjugala-cu-aura-ion_90607.html.

ARTICOLE SIMILARE

Iată motivul pentru care părinţii Cruduţei au divorţat

Peste 50% din copiii cu malformatii cardiace din Romania nu au șansa la o viață normală

realitatea

SARBU primeste 5,4 milioane $ pentru ca a acceptat sa-si dea demisia

Testare dermatologică gratuită

realitatea

JOJO s-a combinat cu actorul PAUL IPATE

realitatea

Cei mai sexy barbati 50+!

2 comentarii

DR RADU ZAMFIR si AURA ION imparteau sandvisurile si nu numai! | Bucătăria pentru toți 13 February 2014 at 15:16

[…] “ESTI UN B…U DOCTORE ZAMFIR !!!! NU UN EROU NATIONAL!!! Dr. Zamfir avea o relație extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanți, așa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deși căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă colegă de-a lui din facultate, dl Zamfir este cunoscut ca un mare crai, printre asistente, rezidente și tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura în avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar că își dorea ea să învețe mai mult. In plus, revin și spun, prelevarea și transplantul sunt domenii care necesită cel puțin 6 ani după rezidențiat și nu este predat studenților decât în medii sigure și opțional. In niciun caz în situații de urgență, cum a fost prezentat acest caz!”, a scris medicul Adrian M. (34 de ani) pe contul lui de Facebook. VEZI SI AICI! […]

Răspunde
CORINA 17 February 2014 at 11:58

Foarte bine! Este un barbat frumos si, atata timp cat este discret, isi cunoaste limitele & prioritatile…bravo lui! Se putea intampla oricui, un accident este accident! Nu mai amestecati “apa cu uleiul”.
Evident, afirmatiile astea rautacioase, numai un barbat (“coleg”) frustrat, le putea face!

Răspunde

Scrie un comentariu