Home > Lifestyle > Medicul ZAMFIR avea o relatie cu AURA ION!?

Medicul ZAMFIR avea o relatie cu AURA ION!?

aura ion 6dr radu zamfir 2Ceea ce se vorbea pe la colturi acum pare a fi cpnfirmat de marturia unui coleg de breasla: medicul Zamfir ar fi avut o legatura extraconjugala cu studenta Aura Ion, ceea ce explica, pana la urma, prezenta acesteia in avionul prabusit in Apuseni. De altfel, a surprins faptul ca, dupa accident, Aura, in orele in care a supravietuit, i s-a adresat continuu medicului Zamfir pe numele mic, Radu. Iata ce afirma alt medic, din cate se pare gelos pe succesul de cuceritor al lui Zamfir:

“ESTI UN B…U DOCTORE ZAMFIR !!!! NU UN EROU NATIONAL!!!
Dr. Zamfir avea o relație extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanți,  așa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a  acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deși căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă  colegă de-a lui din facultate, dl Zamfir este cunoscut ca un mare crai,  printre asistente, rezidente și tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura în  avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar că  își dorea ea să învețe mai mult. In plus, revin și spun, prelevarea și  transplantul sunt domenii care necesită cel puțin 6 ani după rezidențiat  și nu este predat studenților decât în medii sigure și opțional. In  niciun caz în situații de urgență, cum a fost prezentat acest caz!”, a scris medicul Adrian M. (34 de ani) pe contul lui de Facebook, conform http://www.wowbiz.ro/exclusiv-un-doctor-face-dezvaluiri-incredibile–doctorul-zamfir-avea-o-relac89bie-extraconjugala-cu-aura-ion_90607.html.

Articole asemanatoare
DRAMA incredibila a eroului din Apuseni, ARGENTIN TODEA
Medicul Zamfir o visează în fiecare noapte pe Aura Ion
Reacţia doctorului Zamfir, după ce a fost acuzat că avea o relaţie cu Aura Ion
Fratele AUREI ION despre zvonul relatiei cu DR ZAMFIR!

Loading...

2 Responses

  1. Pingback : DR RADU ZAMFIR si AURA ION imparteau sandvisurile si nu numai! | Bucătăria pentru toți

  2. CORINA

    Foarte bine! Este un barbat frumos si, atata timp cat este discret, isi cunoaste limitele & prioritatile…bravo lui! Se putea intampla oricui, un accident este accident! Nu mai amestecati “apa cu uleiul”.
    Evident, afirmatiile astea rautacioase, numai un barbat (“coleg”) frustrat, le putea face!

Comenteaza acest articol

Medicul ZAMFIR avea o relatie cu AURA ION!?

by   1 min
2