Home > Agenda > stiri > Lady GaGa a căzut din picioare – FOTO

Lady GaGa a căzut din picioare – FOTO

Lady GaGa este, pe bune, una dintre cele mai mari victime ale modei. Interpreta a fost protagonista unui accident cauzat chiar felul în care era îmbrăcată. Interpreta purta o pereche de platforme extrem de înalte, iar echilibrul ei s-a dovedit a fi extrem de deficitar. Ea a căzut, pur și simplu, în nas.

Din păcate pentru ea, incidentul a avut loc în văzul tuturor pe aeroportul Heathrow din Londra și a fost imortalizat de fotografii care au așteptat-o atunci când a sosit în capitala Marii Britanii. Ce este ciudat e faptul că nimeni din staff-ul vedetei nu s-a grăbit să o prindă pe GaGa și să împiedice producerea penibilului moment.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran
lady gaga
Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman

Loading...

1 Response

  1. Anonymous

    echilibrul interior ii lipseste in primul rand. de aceea isi pune “coarne” nu numai pe scena, ci si in viata de zi cu zi.

Comenteaza acest articol

Lady GaGa a căzut din picioare – FOTO

by realitatea   <1 min
1