Tabu
Image default
FASHION Slider

Lanțul pentru mască, o nouă tendință care ia amploare în pandemie

Lănțișorul pentru ochelari este acum un accesoriu și pentru măști. Se agață de fiecare parte a măștii, cu un sistem de agrafe sau cleme și poate fi confecționat din diverse materiale, împletit sau chiar încrustat cu bijuterii.

Mai mulți creatori l-au văzut, mai presus de toate, ca pe un mod inteligent de a da o aparență originală măștii și de a o îndepărta de conotația clinică.

Această tendință a cucerit deja Instagram-ul și influencerii. Iar brand-urile (în principal cele americane) care oferă acest accesoriu iau amploare pe rețeaua de socializare. Una dintre ele, Second Wind, a sedus-o chiar și pe senatoarea democrată Alexandria Ocasio-Cortez. În august, ea a mers la atelierele mărcii pentru a se întâlni cu designerul Karen Perez. Câteva zile mai târziu, ea a purtat un model cu lanț auriu la o audiere din Washington.

Mulți și-au pus însă întrebarea: ce să facem cu masca de protecție după ce o îndepărtăm? Dacă trebuie să scoateți masca, lanțul vă împiedică să păstrați masca (care ar putea să o contamineze) sau să o puneți în geantă.

Atâta timp cât lanțul nu împiedică funcția măștii – care, dacă se fixează pe buclele elastice ale urechii – nu vă face rău. Ca întotdeauna, asigurați-vă că masca vă acoperă nasul și gura și că lanțul nu este atât de greu încât să tragă masca în jos.

ARTICOLE SIMILARE

DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

realitatea

Graphic stripes – articolele in dungi sunt mereu prezente pe catwalk!

realitatea

Michelangelo, street artist avant la lettre pe străzile din Florența

Ciocîrlan

7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Andreea Damian

Aaron Sorkin, Justin Timberlake și Jesse Eisenberg despre “The Social Network”

realitatea

Lily Allen îşi lansează o colecţie de haine vintage

realitatea

Scrie un comentariu