Tabu
FASHION Slider

Lanțul pentru mască, o nouă tendință care ia amploare în pandemie

masca

Lănțișorul pentru ochelari este acum un accesoriu și pentru măști. Se agață de fiecare parte a măștii, cu un sistem de agrafe sau cleme și poate fi confecționat din diverse materiale, împletit sau chiar încrustat cu bijuterii.

Mai mulți creatori l-au văzut, mai presus de toate, ca pe un mod inteligent de a da o aparență originală măștii și de a o îndepărta de conotația clinică.

Această tendință a cucerit deja Instagram-ul și influencerii. Iar brand-urile (în principal cele americane) care oferă acest accesoriu iau amploare pe rețeaua de socializare. Una dintre ele, Second Wind, a sedus-o chiar și pe senatoarea democrată Alexandria Ocasio-Cortez. În august, ea a mers la atelierele mărcii pentru a se întâlni cu designerul Karen Perez. Câteva zile mai târziu, ea a purtat un model cu lanț auriu la o audiere din Washington.

Mulți și-au pus însă întrebarea: ce să facem cu masca de protecție după ce o îndepărtăm? Dacă trebuie să scoateți masca, lanțul vă împiedică să păstrați masca (care ar putea să o contamineze) sau să o puneți în geantă.

Atâta timp cât lanțul nu împiedică funcția măștii – care, dacă se fixează pe buclele elastice ale urechii – nu vă face rău. Ca întotdeauna, asigurați-vă că masca vă acoperă nasul și gura și că lanțul nu este atât de greu încât să tragă masca în jos.

ARTICOLE SIMILARE

Influencerii de pe Instagram își pun viața în pericol pentru niște poze deosebite în Cernobîlul Galician

Andreea Damian

Kate Moss pozează goala pe coperta Vogue Brazilia din mai

realitatea

Ce au purtat castigatoarele de la Oscar in ultimul deceniu

realitatea

Cum a ajuns Zac Efron să joace rolul criminalului în serie – Ted Bundy: „semănăm”

realitatea

Ce au in comun preotii si psihologii?

realitatea

Dragostea dureaza cat timp stii sa o intretii!

realitatea

Scrie un comentariu