Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Anahi ex RBD este în doliu în plină pandemie de COVID 19

Fosta solistă din RBD și actriță de telenovele trece prin momente grele în plină pandemie de CoVid19. Anahi pe care o știți din serialul pentru adolscenți “Rebelde” trece prin momente grele dpă ce un prieten bun, fan dedicat vetetei s-a stins din cauza virusului care a îndoliat planeta,
„Sunt fără cuvinte, aș vrea să te pot îmbrățișa”, a scris Anahí pe rețelele de socializare zilele trecute după ce a primit o veste tristă în mijlocul pandemiei. “Timpul tău în această lume a fost prea scurt”, a scris fosta solistă RBD pe rețelele de socializare. Se știe că Anahí a stat departe în ultimii ani de mediul artistic, căci ea nu a mai jucat în nicio telenovelă și nici nu a avut concerte. De fapt, timp de aproape zece ani, exRBD nu a lucrat la nicio telenovelă și nici nu a susținut un concert mai mare devenind mamă. Cu toate acestea, miile de fani pe care îi are în întreaga lume, datorită rolului Miei Colucci din “Rebelde” și a trupei RBD, i-au fost mereu aproape și au susținut-o mereu asteptanad să revină.

fanul lui anahi
fanul lui anahi

La fel cum fanii ei au urmărit-o, cântăreața și actrița mexicană nu și-a uitat fanii cu care a continuat să tină contactul prin rețelele de socializare, creând astfel o legătură foarte specială în ciuda distanței. Din acest motiv, solista unor piese precum “Sálvame” și ‘”Mi delirio” a primit joi, cu mare tristețe și durere, vestea plecării dintre noi a lui José, unul dintre cei mai activi și fideli fani ai ei, care din păcate și-a pierdut viața în New York în mijlocul pandemiei Covid-19. „Sunt fără cuvinte. Aș vrea să te pot îmbrățișa. Odihnește-te în pace ”, a scris Anahí pe profilurile ei de de socializare unde are aproape 10 milioane de urmăritori. Artista, care a devenit mamă pentru a două oară la începutul anului, a transmis cele mai sincere condoleanțe prin intermediul rețelelor de socializare familiei tânărului decedat. „José, trecerea ta prin această lume a fost prea scurtă, zboară înger divin înalt. Pentru familia și prietenii tăi, te îmbrățișez cu inima ”, a scris fosta vedetă RBD într-o postare.

ARTICOLE SIMILARE

7 idei de distractie in weekend!

realitatea

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut doi ani de relație

Tabu Tabu

Cel mai sexy bărbat în viață va face spectacol la butoane la Coachella

Andreea Damian

Dominique a lansat un videoclip la piesa “Ora 3” în care vorbește despre iubire în toate formele ei

Tabu Tabu

R. Kelly s-a predat poliției și riscă ani grei de închisoare

Andreea Damian

James Cameron, reacție de milioane după ce Avengers: Endgame a depășit Titanic

Andreea Damian

Scrie un comentariu