Tabu
Image default
PEOPLE

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta a II-a, a născut acasă

Regina Marii Britanii Elisabeta a II- a are un nou strănepot, după ce nepoata ei cea mai mare, Zara Tindall, a născut acasă, duminică seara.

Soțul ei, Mike Tindall , care a condus echipa de rugby engleză, a anunțat nașterea în timpul unui episod al podcastului său, „The Good, The Bad and The Rugby”, publicat miercuri, potrivit CNN.

Băiețelul s-a născut în baia casei lor din Gloucestershire, sud-vestul Angliei, în jurul orei 18.00, după un travaliu destul de scurt. Bebelușul a primit numele Lucas Philip și a cântărit la naștere 3.7421 kg.

Mike Tindall a dezvăluit că soția sa este o adevărată războinică, dând naștere băiețelului lor chiar pe podeaua din baia casei lor, conform The Sun.

„Ziua de duminică a devenit mai frumoasă pentru că băiețelul a venit pe lume chiar în casa mea. Incredibil, la șase seara. Încă nu avem un nume, mereu ne-a fost greu să facem o astfel de alegere înainte de naștere. Este un bebeluș mare, a cântărit 3,741 kilograme. A venit pe lume foarte rapid, nici măcar nu am mai ajuns la spital. S-a născut pe podeaua din baie

Am alergat și am luat o saltea din sala de gimnastică și am pus-o pe podea. Cel mai frumos lucru după nașterea acasă a fost că soția l-a putut ține imediat în brațe, apoi am coborât cu el în sufrageria noastră. Mi-am spus că acum am și un băiat, gata, ne oprim cu copiii”, a povestit Mike, în podcastul lui, imediat după eveniment.

Zara Tindall este fiica prințesei Anne, al doilea copil al reginei, și verișoară primară a prinților William și Harry. Băiețelul Zarei este cel de-al 10-lea strănepot al monarhului și se află pe locul 22 în succesunea la tronul britanic.

Cuplul mai are două fetițe, Mia Grace și Lena Elizabeth, care nu se aflau acasă când s-a născut frățiorul lor, dar l-au văzut de atunci și sunt fericite, a spus Mike Tindall.

ARTICOLE SIMILARE

S-a dat verdictul! Condamnare grea pentru cântăreţul R. Kelly

Andreea Damian

Lily Allen lansează o linie de jucării sexuale: „Orgasmele sunt importante, doamnelor”

Andreea Damian

Andei Adam mai sexy ca niciodată insă lumea vrea să știe unde i-a dispărut soțul!

Tabu Tabu

Anahi ex RBD este în doliu în plină pandemie de COVID 19

Tabu Tabu

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

Andreea Damian

Jorge, petrecere specială pentru fiica de 18 ani! Ce cadou ar fi trebuit să primească tânăra

Tabu Tabu

Scrie un comentariu