Tabu
Image default
PEOPLE

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta a II-a, a născut acasă

Regina Marii Britanii Elisabeta a II- a are un nou strănepot, după ce nepoata ei cea mai mare, Zara Tindall, a născut acasă, duminică seara.

Soțul ei, Mike Tindall , care a condus echipa de rugby engleză, a anunțat nașterea în timpul unui episod al podcastului său, „The Good, The Bad and The Rugby”, publicat miercuri, potrivit CNN.

Băiețelul s-a născut în baia casei lor din Gloucestershire, sud-vestul Angliei, în jurul orei 18.00, după un travaliu destul de scurt. Bebelușul a primit numele Lucas Philip și a cântărit la naștere 3.7421 kg.

Mike Tindall a dezvăluit că soția sa este o adevărată războinică, dând naștere băiețelului lor chiar pe podeaua din baia casei lor, conform The Sun.

„Ziua de duminică a devenit mai frumoasă pentru că băiețelul a venit pe lume chiar în casa mea. Incredibil, la șase seara. Încă nu avem un nume, mereu ne-a fost greu să facem o astfel de alegere înainte de naștere. Este un bebeluș mare, a cântărit 3,741 kilograme. A venit pe lume foarte rapid, nici măcar nu am mai ajuns la spital. S-a născut pe podeaua din baie

Am alergat și am luat o saltea din sala de gimnastică și am pus-o pe podea. Cel mai frumos lucru după nașterea acasă a fost că soția l-a putut ține imediat în brațe, apoi am coborât cu el în sufrageria noastră. Mi-am spus că acum am și un băiat, gata, ne oprim cu copiii”, a povestit Mike, în podcastul lui, imediat după eveniment.

Zara Tindall este fiica prințesei Anne, al doilea copil al reginei, și verișoară primară a prinților William și Harry. Băiețelul Zarei este cel de-al 10-lea strănepot al monarhului și se află pe locul 22 în succesunea la tronul britanic.

Cuplul mai are două fetițe, Mia Grace și Lena Elizabeth, care nu se aflau acasă când s-a născut frățiorul lor, dar l-au văzut de atunci și sunt fericite, a spus Mike Tindall.

ARTICOLE SIMILARE

“You need to calm down” – un imn politic pro LGBTQ mai mult decât un hit Taylor Swift

realitatea

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Andreea Damian

Roxana Blagu, dublu eveniment în familie cu probleme

Tabu Tabu

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Tabu Tabu

Andreea Bălan nevoită să refuze o vacanță din cauza soțului ei! Cum a explicat vedeta

Tabu Tabu

Dakota și Elle Fanning, față în față în cea mai frumoasă provocare din carieră

Andreea Damian

Scrie un comentariu