Home > Vedete > Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție

Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție

laura-cosoi si rita

De când este însărcinată pentru a doua oară fosta actriță din serialele “La Bloc” și “Cu un pas înainte” Laura Cosoi are tot mai multe idei pentru colecții, cărți și tot felul de accesorii. Iată că fiica ei, Rita, a inspirat-o de curând pentru o nouă idee, pe care a și împărtășit-o prietenilor săi virtuali.

“De multe ori, timpul petrecut la masă împreună cu Rita este unul al poveștilor – despre animale, care îi plac foarte mult, despre călătorii cu avionul, trenul sau metroul și despre oamenii întâlniți. Iar pentru că Ritei îi plac atât de mult copiii, ne-am gândit să invităm cât mai mulți în călătoriile ei. Sunt convinsă că se vor distra bine împreună!Te invit să descoperi colecția capsulă “Călătoriile Ritei” în

colectia laurei cosoi inspirata de rita

colectia laurei cosoi inspirata de rita

colaborare cu @adinishcom. Veselă este realizată din materiale 100% sigure pentru cei mici, care reprezintă cea mai funcțională și viabilă alternativă disponibilă pentru copii. Hai, că acum mi s-a făcut un dor mare, mare de călătorii… aș pleca oriunde”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de socializare și a publicat și imaginea respectivă, probabil din colecție.

Articole asemanatoare
laura cosoi
Cum se pregătește Laura Cosoi de mult așteptata naștere
laura_cosoi
Pe cine va avea Laura Cosoi alături când va naște
laura-cosoi-oarty
Laura Cosoi a dat o petrecere atipică pentru fiica sa Rita de ziua ei
De ce aniversare a avut parte Laura Cosoi în familie

Comenteaza acest articol

Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție

by Tabu Tabu   1 min
0