Tabu
PEOPLESlider

Michael Bublé, mărturisiri sfâșietoare despre lupta fiului său, bolnav de cancer

Michael Bublé și soția sa, Luisana Lopilato, au simțit cum pică cerul pe ei când au aflat că fiul lor cel mare, Noah, suferă de cancer. Cântărețul canadian, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit recent că a fost pe punctul de a-și încheia cariera muzicală pentru totdeauna, din cauza problemelor de sănătate grave ale fiului lui, Noah, în vârstă de cinci ani. „Iadul e un loc drăguț comparativ cu ceea ce am trăit”, a mărturisit Michael Bublé pentru publicația australiană Herald Sun.

Bublé și soția sa, fotomodelul de 31 de ani Luisana Lopilato au dezvăluit pe Facebook în 2016 că fiul lor Noah suferă de cancer la ficat și că se află sub tratament: „Suntem devastaţi de această veste. Noi am fost întotdeauna foarte vocali în ceea ce priveşte importanţa familiei şi dragostea pe care trebuie să le-o oferim copiilor noştri. Eu şi soţia mea am luat o pauză de la carieră pentru a ne dedica tot timpul şi atenţia să-l ajutăm pe Noah să se însănătoşească”. Vestea a venit la numai o lună după ce medicii din Argentina iau spus Luisanei că Noah are oreion. Cei doi au revenit în Statele Unite, unde medicii americani i-au dat cumplita veste: micuțul de numai 3 ani suferea de cancer la ficat.

Timp de 18 luni, cei doi părinți nu l-au părăsit nicio clipă pe Noah, care a primit tratamentul salvator. În decembrie 2017, Michael Bublé anunța: cancerul fiului său a intrat în remisie.

Cântăreţul a vorbit recent pentru o publicație australiană că boala fiului său i-a schimbat viața extrem de mult. Michael Bublé mărturiseşte acum că s-a aflat în punctul de a renunţa definitiv la muzică după ce a aflat diagnosticul fiului său: „Am trecut prin Iad. Am crezut sincer că nu o să mai revin niciodată în muzică. Familia este ceea ce contează cu adevărat. Sănătatea copiilor mei se află pe primul loc“.

Lupta lui Noah cu cancerul i-a oferit lui Buble o nouă perspectivă despre viață. După ce Noah s-a recuperat în urma tratamentului, artistul este pregătit să-și continuie cariera muzicală.

„Din punct de vedere emoţional, a fost un roller coaster. Cred că viaţa te supune uneori la aceste grele încercări pentru a-ţi da o lecţie. O parte a acesteia a fost faptul că mi-a permis să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă şi să preţuiesc mai mult tot ceea ce am în viaţa mea. Mă bucur de lucrurile mărunte acum“, a comentat el.

Michael Bublé și Luisana Lopilato sunt căsătoriți din martie 2011 şi au împreună doi copii, Noah şi Elias (2 ani ani). Acum, actriţa argentiniană este însărcinată cu cel de-al treilea copil, care va fi fetiță.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

N-a fost războiul nostru – despre adevărata participare a femeilor la război

Dora Constantinovici

Monica Lewinsky, reacție neașteptată după ce a fost întrebată de relația cu Bill Clinton

Andreea Damian

Haine virtuale – e la modă să fii digital

Andreea Damian

Documentarul despre lagărele de concentrare naziste produs de Netflix a supărat Polonia

Andreea Damian

Loredana Chivu are cel mai frumos fund din Romania

Ce este #10yearschallenge și cum a apărut acest viral

Andreea Damian

Scrie un comentariu