Tabu
PEOPLE Slider

Mădălina Ghenea s-a speriat de coronavirus. A luat o hotărâre importantă!

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea ar trebui să revină în România, săptămâna viitoare, pentru premiera de gală a celui mai recent film în care a jucat. Sunt însă șanse mari ca actrița să nu apară din cauza virusului care a înnebunit lumea întreagă.

Pe 6 martie 2020 va avea loc în cinematografele din România premiera filmului „Urma”, peliculă regizată de actorul Dorian Boguță. Din distribuția acestei pelicule face parte și Mădălina Ghenea, fermecătoarea româncă, plecată în Italia de ceva vreme. Actrița a jucat un rol în acest film care va avea premiera de gală săptămâna viitoare însă este posibil să nu ajungă la eveniment.

Producătorii încă nu știu dacă o pot programa la interviuri la diverse emisiuni ale unor posturi de televiziune. „Mădălina Ghenea se teme de nebunia declanșată de coronavirus și este posibil să nu vină la premiera de gală care va avea loc la un cinematograf din București. Actriței îi este frică de ce se întâmplă acum în toată lumea și încă nu este hotărâtă dacă să vină sau nu în țară. În ultimele zile și-a anulat mai toate angajamentele și nu este sigură de venirea ei în țară natală”, au dezvăluit surse din echipa de producție a filmului pentru tabuhighlife.ro.

În „Urma”, Mădălina o interpretează pe Eleonora, iubita personajului principal. Anton (Marin Grigore), un pianist celebru, este dat dispărut.

ARTICOLE SIMILARE

Andra a donat 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balş din Capitală

Tabu Tabu

„The Dolly Parton Challenge” este provocarea care a înnebunit vedetele în ultimul timp

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 17 iulie!

realitatea

De ce refuză Melania Trump să-și ia de mână soțul

Andreea Damian

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Andreea Damian

Femeia intretinuta din zilele noastre, o noua ocupatie?

realitatea

Scrie un comentariu