Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mădălina Ghenea s-a speriat de coronavirus. A luat o hotărâre importantă!

Mădălina Ghenea ar trebui să revină în România, săptămâna viitoare, pentru premiera de gală a celui mai recent film în care a jucat. Sunt însă șanse mari ca actrița să nu apară din cauza virusului care a înnebunit lumea întreagă.

Pe 6 martie 2020 va avea loc în cinematografele din România premiera filmului „Urma”, peliculă regizată de actorul Dorian Boguță. Din distribuția acestei pelicule face parte și Mădălina Ghenea, fermecătoarea româncă, plecată în Italia de ceva vreme. Actrița a jucat un rol în acest film care va avea premiera de gală săptămâna viitoare însă este posibil să nu ajungă la eveniment.

Producătorii încă nu știu dacă o pot programa la interviuri la diverse emisiuni ale unor posturi de televiziune. „Mădălina Ghenea se teme de nebunia declanșată de coronavirus și este posibil să nu vină la premiera de gală care va avea loc la un cinematograf din București. Actriței îi este frică de ce se întâmplă acum în toată lumea și încă nu este hotărâtă dacă să vină sau nu în țară. În ultimele zile și-a anulat mai toate angajamentele și nu este sigură de venirea ei în țară natală”, au dezvăluit surse din echipa de producție a filmului pentru tabuhighlife.ro.

În „Urma”, Mădălina o interpretează pe Eleonora, iubita personajului principal. Anton (Marin Grigore), un pianist celebru, este dat dispărut.

ARTICOLE SIMILARE

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Andreea Damian

Cum se comporta zodiile in relatii?

realitatea

3 modalitati de a te relaxa instant

realitatea

Victoria Mahoney e prima femeie de culoare care va regiza un film Star Wars

Andreea Damian

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Andreea Damian

A divorțat sau nu Andreea Antonescu înainte să rămână însărcinată? Ce nume va purta bebelușul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu