Tabu
PEOPLESlider

Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina, a luat o hotărâre importantă

Fosta componentă a emisiunii “Școala Vedetelor”, cântăreața, actrița sau vedetă de televiziune se pregătește de marele eveniment din viața ei și anume nașterea primului lor copil. Lili Sandu se bucură că ar putea naște de ziua iubitului ei Silviu Tolu, care e născut pe 28 august.

Vedeta a publicat un mesaj destul de lung pe instagram pe care îl puteți citi în continuare, Lili Sandu luând o hotărâre importantă după întâlnirea cu doctorul ei. “În spatele acestor măști pe care le am purtat nu din dorința de a ne ascunde chipul, se află un doctor minunat, căruia nu vom avea destule cuvinte de mulțumire și eu, o viitoare mămică cu inima strânsă de emoție de necunoscut, cu muuulte întrebări la care am primit mereu răspunsuri calme și liniștitoare din partea dânsului. Ieri a fost pentru prima dată de când a început toată nebunia asta cu pandemia când am fost efectiv copleșită, dărâmată emoțional. Cu tot vuietul asta din jurul meu legat de

lili sandu si doctorul
lili sandu si doctorul

înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire parcă am lăsat garda jos și uitasem de suflețelul asta minunat dăruit de Dzeu pe care-l am în pântece. Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a mi aduce copilașul în “această lume”, la a fi nevoită poate să i ascund fetișoara adorabilă cu o mască de protecție, la furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva… Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plajă sau în cluburi și practic au “libertatea” să facă ce vor iar un tată nu și poate ține copilul în brațe într-o maternitate în primele lui minute de viața din cauza unor reguli… Ah la un act atât de minunat și de însemnat pentru doi viitori părinți aveți reguli! Trist.. Mi a prins tare bine să merg în vizită la d nul doctor @andreasvythoulkasmd care, parcă mi a luat cu mâna tot ce mă macina și mi-a readus fericirea din nou în suflet atunci când mi a reamintit ce mare binecuvântare este acest copilaș și cât de norocoși am fost eu și Silviu că Dzeu ni l a trimis fără să mai fim nevoiți să trecem prin “chin”, că el ne a ales să i fim părinți.

lili sandu si silviu tolu
lili sandu si silviu tolu

Că momentul nașterii va fi exact așa cum mi l doresc și nimic nu va stă în calea bucuriei mele de a deveni mama așa cum mi am imaginat în toate aceste 9 luni. Astăzi m am trezit super pozitivă și fericită și am decis că baby shower ul pe care mi l doresc și de care m am tot îndoit dacă să l ținem sau nu, să rămână ON așa cum am stabilit pentru că nimic nu ne va știrbi fericirea de a ne bucură alături de cei dragi (cu toate măsurile de siguranță) de venirea pe lume a fiului nostru”, a scris Lili Sandu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Tabu Tabu

Asistenții digitali, precum Siri și Alexa, accentuează stereotipurile și prejudecățile de gen

Andreea Damian

Hailey Bieber dezvăluie ce remediu natural folosește împotriva acneei

Andreea Damian

Kirsten Dunst, însărcinată cu al doilea copil

Andreea Damian

Lecțiile de muzică îmbunătățesc abilitățile cognitive ale copiilor și performanța academică

realitatea

Auditul bucuriei: cum să te distrezi mai mult în 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu