Tabu
lifestyle

Lindsay Lohan, dorită pentru rolul lui Sharon Tate

Veşti bune pentru Lindsay Lohan! Nu toţi regizorii şi producătorii sunt descurajaţi de comportamentul ei haotic şi dependenţa de droguri şi alcool, prin urmare e posibil ca Lindsay să nu fi ajuns (încă) la final de carieră.

Tyler Shields, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi de vedete de la Hollywood, s-a hotărât să facă un film despre Sharon Tate, fosta soţie a lui Roman Polanski. Filmul va avea ca subiect uciderea lui Sharon Tate de către adepţii lui Carles Mason, unul dintre cei mai mari criminali în serie pe care i-au dat vreodată Statele Unite ale Americii. Actriţa (şi alţi patru prieteni) a fost ucisă chiar în casa ei cu doar două săptămani înainte de a naşte.

Producătorul filmului va fi Brad Wyman, cel care a realizat şi pelicula “Monster” pentru care Charlize Theron a primit un premiul Oscar. Filmul se va numi “Eyes of a Dreamer”. Lindsay Lohan nu a dat încă un răspuns oficial prin care să spună dacă acceptă sau nu rolul, dar la cât de bine merge cariera ei în acets moment e greu d ecrezut că va refuza.

ARTICOLE SIMILARE

Harrison Ford, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

realitatea

Lady GaGa: Fumez multă marijuana!

realitatea

Emma Thompson

realitatea

Katy Perry a egalat recordul lui Michael Jackson

realitatea

Ashton Kutcher, enervat maxim de Prince

realitatea

Natasha Richardson a murit

realitatea

Scrie un comentariu