Tabu
PEOPLESlider

Locul de poveste în care Laura Cosoi și-a botezat și cea de-a treia fetiță

Fiica Laurei Cosoi, Lara, a fost creștinată în Maramureș, la fel ca surioarele ei mai mari, Rita și Vera.

Actrița Laura a vrut să păstreze tradiția și și-a botezat cea de-a treia fetiță tot în Maramureș, acolo unde au fost creștinate Rita și Vera. Micuța Lara a avut parte de o petrecere tradițională, iar mămica ei a schimbat trei ținute superbe.

„Botezul Larei, zi binecuvântată pentru familia noastră”, și-a anunțat Laura Cosoi fanii de pe Instagram. Vedeta a postat în continuu imagini superbe și filmulețe de la petrecerea tradițională, care a avut loc într-o curte, în aer liber.

Printre invitații de suflet ai cuplului s-a aflat și designerul Stephan Pelger, care a postat o imagine de la acest boho baptism, cum l-a numit el, pentru că evenimentul a avut loc în natură, cu straie din in, cu flori de câmp, lumânări, foc de tabără și accente boho.

La două luni după ce a devenit mamă a treia oară, Laura Cosoi și-a dus fetița în fața preotului, pentru a primi sfânta taină a botezului. Înainte de botez, vedeta a explicat de ce a luat aceasta decizie

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță“, spunea luna trecută Laura Cosoi. „Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, mai spunea ea pentru ego.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cu ce stelist s-a maritat prima oara ANA-MARIA PRODAN? Uite cum putea sa arate la NUNTA!

Scandal la nunta lui Britney Spears. Fostul soț a venit neinvitat la ceremonie și a fost arestat

Andreea Damian

Andra dă startul concertelor la Târgul de Crăciun din București. Programul complet al evenimentelor

Andreea Damian

Cum are grijă solista Ruby de câinii ei

Tabu Tabu

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Andreea Damian

De ce s-a închis Inna în casă? Nu are legătură cu pandemia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu