Tabu
BEAUTY

Luminarea părului cu scorțișoară

Culoarea „scorțișoară” este o nuanță caldă și însorită, care nu este potrivită pentru fiecare fată. Tipurile de aspect de culoare de vară și de toamnă se vor combina ideal cu părul cu nuanță de scorțișoară. Ochii maro deschis și gri-albastru vor sublinia tonul luminos și suculent, bogat de „scorțișoară” cu note de miere. Proprietarii de piele întunecată se potrivesc cu o nuanță apropiată de ciocolată. Tandrețea pielii bej și adâncimea ochilor verzi strălucitori vor accentua culoarea părului scorțișoară.

La cine se îndreaptă această umbră, pe lângă fetele cu pielea închisă la culoare? Stiliștii recomandă ca fetele în primăvara și iarna tipurile de aspect să fie ferite de o nuanță caldă de păr. Frumusețe cu pielea albă, cu ochi albaștri și verde deschis, pot folosi tonuri ușoare de scorțișoară pentru a păta.

Fetele cu ochi negri, cu pielea albă și bej marmură sunt potrivite pentru colorarea într-o nuanță maro profundă, cu o revărsare de miere strălucitoare. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că înainte de a schimba culoarea neagră naturală a părului, este necesară o clarificare a 1-2 tonuri. În caz contrar, vopseaua poate fi neuniformă sau deloc.

O mare varietate de rețete pentru măști de scorțișoară se datorează faptului că acțiunea componentelor suplimentare poate rezolva o serie de alte probleme, astfel încât masca devine un instrument universal pentru îngrijirea părului.

Această rețetă este potrivită pentru cei al căror păr este vopsit cu coloranți chimici.

ingrediente:

  • miere – ½ cană;
  • apă (cald) – 250 ml;
  • ulei de măsline – 2 linguri;
  • scortisoara macinata – 3 linguri.

Se dizolvă mierea lichidă într-un pahar cu apă caldă, se adaugă ulei de măsline și scorțișoară. Lăsați compoziția rezultată timp de 40-50 minute și numai după aceea se aplică pe întreaga lungime a părului folosind o perie de coafură.

Fii atent! Compoziția de colorat nu poate fi aplicată pe întreaga masă de păr. Dacă doriți să vă împrospătați părul, luminați doar șuvițele de pe față.

Strângeți părul destul de lung într-o chiflă și izolați-vă părul cu o pălărie de plastic. Pentru părul subțire de nivel 7-8, expunerea timp de 3 ore este suficientă, pe părul gros și grosier compoziția este lăsată peste noapte.

Cu cât expunerea la vopsea naturală este mai lungă, cu atât rezultatul este mai clar. Spălați produsul cu șampon cu multă apă caldă.

Sfat! Pentru a consolida rezultatul, faceți o mască de kefir în două zile. În loc de kefir, puteți utiliza alte produse lactate.

ARTICOLE SIMILARE

Experiment: Machiaj pe care il poti purta cand dormi

Îngrijirea tenului | Când trebuie să începi să folosești produse antirid

Andreea Damian

Când să aplici prima îngrijire antirid?

Andreea Damian

ANTONIA – la mare cu burtica de gravida! FOTO ALBUM

Cum să obții un Red Carpet Look – recomandări machiaj şi coafură

Secretul frumusetii adevarate – ingrijirea oferita de Dove

Scrie un comentariu