Tabu
CULTURESlider

Basistul trupei Maroon 5 a părăsit temporar grupul

Mickey Madden, basist şi cofondator al trupei Maroon 5, a anunţat că părăseşte temporar grupul după ce a fost arestat pentru violenţă domestică, potrivit Variety.

El a spus că nu doreşte să le distragă atenţia colegilor de trupă. „Există lucruri pe care trebuie să le gestionez acum, aşadar am decis să părăsesc temporar Maroon 5”, a transmis Madden, în vârstă de 41 de ani, într-un comunicat. „În această perioadă, nu vreau să distrag atenţia colegilor mei de trupă. Le doresc tot binele”.

Madden a fost arestat pe 27 iunie acuzat că a fost violent cu partenera lui. El a fost eliberat pentru o cauţiune de 50.000 de dolari. După arestare, un purtător de cuvânt al Maroon 5 a declarat presei: „Suntem devastaţi de aceste veşti dezamăgitoare. Pe măsură ce aflăm mai multe, privim asta foarte serios”.

În urmă cu două zile, trupa a anunţat noile date de turneu, serie de concerte care ar fi trebuit să înceapă în mai, amânată din cauza pandemiei. Turneul urmează să debuteze pe 15 iulie 2021.

Madden a mai fost arestat în 2016, după ce a fost acuzat că a oferit un flacon de cocaină unui bărbat într-un bar din New York, învinuire pe care a negat-o. Acuzaţiile au fost respinse şi el a fost obligat să lucreze o zi în folosul comunităţii.

Mickey Madden şi solistul Adam Levine sunt singurii membri fondatori rămaşi în grupul pe care l-au format cu Jesse Carmichael (clape, chitară) pe când erau adolescenţi, în Los Anegeles. Bateristul Ryan Dusick s-a alăturat trupei numite iniţial Kara’s Flowers în 1994. Grupul s-a destrămat pentru câţiva ani, timp în care Madden a urmat cursurile UCLA. Chitaristul James Valentine s-a alăturat apoi trupei şi a revenit sub numele Maroon 5.

ARTICOLE SIMILARE

Ce vedete vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Andreea Damian

Anisia Gafton, noi detalii despre operația estetică la nas. Cum le dă peste nas „trolilor” de pe net

Andreea Damian

Ricky Gervais: Ofensa este bună. Ea îi face pe oameni să se gândească mai bine la argumente

realitatea

Acest truc de machiaj pentru iluminarea feței va detrona conturarea

Andreea Damian

Aceste clişee ne dor (18): “Presa e de c***t!”

Whitney Houston: visez că diavolul vrea să mă prindă, dar știu că scap, nu mă va prinde niciodată

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu