Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mandy Moore a devenit mămică! Prima imagine cu bebelușul și semnificația numelui ales

Mandy Moore a devenit mămică pentru prima oară la începutul acestei luni. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos.

Mandy, în vârstă de 36 de ani, și soțul ei, muzicianul Taylor Goldsmith, nu-și mai încap în piele de fericire. Vedeta a postat deja prima fotografie cu bebelușul și a transmis un mesaj emoționant.

„Gus este aici. Dulcele nostru băiețel, August Harrison Goldsmith. A fost punctual și a venit pe lume fix la data programată, o încântare pentru părinții lui. Eram pregătiți să ne îndrăgostim în toate noile feluri posibile, însă depășește orice ne-am fi putut imagina. M + T”, a transmis Mandy Moore pe rețelele de socializare.

Și într-o altă postare emoționantă pe Instagram, ea a împărtășit semnificația frumoasă din spatele numelui fiului ei – August.

Alături de o imagine a păturicii fiului ei, ea a scris: „Eu și @taylordawesgoldsmith am aflat în august anul trecut că vom deveni părinți și că vom avea un băiețel (este și luna nașterii lui Taylor) și ne-a plăcut întotdeauna numele … așa că a fost stabilit foarte devreme. Apoi, pentru aniversarea noastră din noiembrie, T mi-a oferit această pătură care conține literele „A” (pentru Amanda) realizată din materialul rămas de la rochia mea de mireasă și „T” (pentru Taylor) din cămașa sa de mire.Am simți că este o fuziune foarte potrivită a întregii noastre povești. Abia aștept să transmit asta într-o zi scumpului nostru August”.

Mandy Moore a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil în septembrie anul trecut. Actrița și Taylor Goldsmith s-au căsătorit în urmă cu doi ani, după un an de la anunțul că s-au logodit.

ARTICOLE SIMILARE

Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

realitatea

Anamaria Prodan, o nouă intervenție estetică la nivelul feței

Andreea Damian

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Mihaela Rădulescu, anunț-șoc! Diva se retrage din viaţa publică

Andreea Damian

Un nou scandal zguduie familia regală britanică. Prințul, trimis în judecată

Andreea Damian

Există un oraș italian – Piobicco – unde se celebrează urâțenia și a ajuns celebru

realitatea

Scrie un comentariu