Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mandy Moore a devenit mămică! Prima imagine cu bebelușul și semnificația numelui ales

Mandy Moore a devenit mămică pentru prima oară la începutul acestei luni. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos.

Mandy, în vârstă de 36 de ani, și soțul ei, muzicianul Taylor Goldsmith, nu-și mai încap în piele de fericire. Vedeta a postat deja prima fotografie cu bebelușul și a transmis un mesaj emoționant.

„Gus este aici. Dulcele nostru băiețel, August Harrison Goldsmith. A fost punctual și a venit pe lume fix la data programată, o încântare pentru părinții lui. Eram pregătiți să ne îndrăgostim în toate noile feluri posibile, însă depășește orice ne-am fi putut imagina. M + T”, a transmis Mandy Moore pe rețelele de socializare.

Și într-o altă postare emoționantă pe Instagram, ea a împărtășit semnificația frumoasă din spatele numelui fiului ei – August.

Alături de o imagine a păturicii fiului ei, ea a scris: „Eu și @taylordawesgoldsmith am aflat în august anul trecut că vom deveni părinți și că vom avea un băiețel (este și luna nașterii lui Taylor) și ne-a plăcut întotdeauna numele … așa că a fost stabilit foarte devreme. Apoi, pentru aniversarea noastră din noiembrie, T mi-a oferit această pătură care conține literele „A” (pentru Amanda) realizată din materialul rămas de la rochia mea de mireasă și „T” (pentru Taylor) din cămașa sa de mire.Am simți că este o fuziune foarte potrivită a întregii noastre povești. Abia aștept să transmit asta într-o zi scumpului nostru August”.

Mandy Moore a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil în septembrie anul trecut. Actrița și Taylor Goldsmith s-au căsătorit în urmă cu doi ani, după un an de la anunțul că s-au logodit.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Dana Rogoz însărcinată în 6 luni. Abia i se vede burtica…

Tabu Tabu

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare

Dora Constantinovici

Caterina van Hemessen | O pictură cu un mesaj misterios

Andreea Damian

Pink vorbește despre bătrânețe, riduri și greșelile din trecut

Andreea Damian

Cărțile sunt bunuri esențiale în Belgia. Librăriile rămân deschise

Ciocîrlan

Katy Perry este însărcinată cu primul ei copil

Andreea Damian

Scrie un comentariu