Tabu
BEAUTYSlider

Manichiură de vară | Cele mai frumoase unghii colorate

Odată cu sosirea zilelor frumoase, dorința de a afișa unghii colorate este tot mai simțită. Facem un tur rapid al celor mai originale manichiuri reperate pe Instagram.

Mâinile noastre ies dintr-o perioadă dificilă. Maltrate de spălarea repetată și utilizarea gelului de dezinfectare, mâinile au nevoie iată de o îngrijire specială. Sosirea zilelor însorite este adesea sinonimă cu mai multă libertate și originalitate pe unghii.

Vara ne permitem să fim un pic mai îndrăznețe atunci când vine vorba de alegerea manichiurii de vară. Culorile, modelele și detaliile originale par brusc mult mai accesibile și mai ușor de adoptat. Mai ales că pe plajă nu mai există bariere.

Pe Instagram și în colecțiile caselor de modă, paleta grafică este colorată. Culori strălucitoare sau nuanțe pastelate, nu contează ce pui pe unghii, atâta timp cât îți dai deoparte culorile clasice. Pentru și mai multă originalitate, secretul este de a împinge limitele imaginației: uităm manichiura monocromă și explorăm nuanțele, duetele grafice și compozițiile curcubeu.

Cele mai populare culori în această vară sunt nuanțele de albastru, turcoaz și verde dar și lila (foarte prezent în colecțiile Ready-to-wear) sau chiar nuanțe portocalii. Ce schimbare față de coralul tradițional, care era adesea preferatul nostru pe perioada verii.

French manicure colorată, o alternativă mai discretă

Cei mai discreți vor putea explora aceste opțiuni într-o versiune mai puțin îndrăzneață, dar la fel de interesantă: o manichiură franțuzească colorată.

Unghii nud cu o linie simplă contrastantă. Pentru a ieși puțin în evidență, efectul french poate fi imprimat și într-un mod mai grafic, cu un joc de asimetrie sau rotunjire.

În cele din urmă, pasionații de artă pe unghii vor ști să reflecte vara și natura cu detalii florale discrete pe o unghie sau două. Fructele (pepene verde, lămâie) sunt, de asemenea, în tendințe.

ARTICOLE SIMILARE

„Am grijă de mormântul lui Johnny Hallyday în fiecare zi.”

Ciocîrlan

Lady Gaga a dezvăluit noul ei parfum

FASHION SHOW ⎥ Fendi și culoarea ca remediu pentru criză

Ciocîrlan

Tudor Chirilă a fost operat de urgență în Germania. Ce a pățit artistul

Andreea Damian

NASA oferă întreaga bibliotecă media gratuit și fără drepturi de autor publicului

realitatea

Invata sa realizezi un machiaj corector in functie de forma fetei!

realitatea

Scrie un comentariu