Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Manichiură de vară | Cele mai frumoase unghii colorate

Odată cu sosirea zilelor frumoase, dorința de a afișa unghii colorate este tot mai simțită. Facem un tur rapid al celor mai originale manichiuri reperate pe Instagram.

Mâinile noastre ies dintr-o perioadă dificilă. Maltrate de spălarea repetată și utilizarea gelului de dezinfectare, mâinile au nevoie iată de o îngrijire specială. Sosirea zilelor însorite este adesea sinonimă cu mai multă libertate și originalitate pe unghii.

Vara ne permitem să fim un pic mai îndrăznețe atunci când vine vorba de alegerea manichiurii de vară. Culorile, modelele și detaliile originale par brusc mult mai accesibile și mai ușor de adoptat. Mai ales că pe plajă nu mai există bariere.

Pe Instagram și în colecțiile caselor de modă, paleta grafică este colorată. Culori strălucitoare sau nuanțe pastelate, nu contează ce pui pe unghii, atâta timp cât îți dai deoparte culorile clasice. Pentru și mai multă originalitate, secretul este de a împinge limitele imaginației: uităm manichiura monocromă și explorăm nuanțele, duetele grafice și compozițiile curcubeu.

Cele mai populare culori în această vară sunt nuanțele de albastru, turcoaz și verde dar și lila (foarte prezent în colecțiile Ready-to-wear) sau chiar nuanțe portocalii. Ce schimbare față de coralul tradițional, care era adesea preferatul nostru pe perioada verii.

French manicure colorată, o alternativă mai discretă

Cei mai discreți vor putea explora aceste opțiuni într-o versiune mai puțin îndrăzneață, dar la fel de interesantă: o manichiură franțuzească colorată.

Unghii nud cu o linie simplă contrastantă. Pentru a ieși puțin în evidență, efectul french poate fi imprimat și într-un mod mai grafic, cu un joc de asimetrie sau rotunjire.

În cele din urmă, pasionații de artă pe unghii vor ști să reflecte vara și natura cu detalii florale discrete pe o unghie sau două. Fructele (pepene verde, lămâie) sunt, de asemenea, în tendințe.

ARTICOLE SIMILARE

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Andreea Damian

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”

Andreea Damian

Veste uimitoare de la cercetători: noi neuroni se nasc și la vârste înaintate

Andreea Damian

Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine

realitatea

Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

realitatea

Scrie un comentariu