Home > beauty > Manichiura, noua modalitate de predare în școli

Manichiura, noua modalitate de predare în școli

Pictura unghiilor a devenit un soi de religie: Yael Buechler, rabin la 25 de ani, le predă elevilor săi invataturile Torah-ului cu ajutorul picturii pe unghii. Buechler folosește această tehnică pentru a le ajuta pe fete să înțeleagă și să interpreteze Torah-ul.

Clubul său săptămânal numit Midrash Manicures (“€œmidrash” este o modalitate de interpretare a textului iudaic) a fost foarte popular printre elevi la școala evreiască unde predă Yael. Ea folosește pictura pe unghii din facultate, pentru a-și îmbunătăți propriile rezultate și pentru a învăța mai ușor.

Deși manichiura pare un mod mai degrabă neortodox de a preda religie, Buechler a declarat pentru NY Times: “€œDaca i-aș chema pe elevi la un curs Midrash, aș avea cinci sau șase studenți. Dacă spun Midrash Manicures, am peste douăzeci! Este fantastic!”

Școala susține inițiativa lui Yael, datorită modalității de predare inedite și eficiente: nu poți să creezi o pictură pe unghii care să însemne ceva decât dacă ai citit și ai analizat textul din Torah.

Cunoașteți vreo modalitate mai bună de a deveni ambidextru?

Foto: Midrashmanicures

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
manichiură
Instrumentele esențiale din trusa de mani-pedi a oricărei femei
manichiura
Manichiura cu ojă semipermanentă
rihanna
Rihanna ne recomandă ce manichiură să purtăm vara aceasta
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Comenteaza acest articol

Manichiura, noua modalitate de predare în școli

by realitatea   1 min
0