Tabu
Image default
BEAUTY

Manichiura perfectă de Crăciun! Ce modele se poartă pe unghii de Sărbători

Roșul, verdele velvet sau sclipiciul nu sunt singurele opțiuni festive de lac de unghii. Când vine vorba despre manichiura de sărbători, mintea îți zboară deja probabil la auriu, pomi de Crăciun, modele de pe bomboane. Instagramul e plin de modele de manichiură cu care nu veți da greș în această perioadă.

Inspirată de rochii, jachete, genți minuscule și pantofi pe care îi porți o dată la o petrecere la serviciu sau în ajunul Anului Nou, accentele texturate transformă o manichiură simplă într-una festivă neașteptată. Aspectul a devenit recent viral după ce artistul de unghii Amy Le a împărtășit manichiura cu aspect de mușchi pe care a creat-o pe contul ei de Instagram.

Nu ești fană sclipici, dar dorești totuși o manichiură de vacanță cu un pic de strălucire? Încearcă manichiura catifea în culoarea șampaniei.

Designul unghiilor de toamnă și-a pierdut deja relevanța. Acum în top sunt noile idei pentru iarnă, care se disting prin farmecul lor special și starea de spirit elegantă. În această colecție veți găsi câteva exemple de manichiură șic, care vă vor face să vă bucurați de aspectul unghiilor. În primul rând, în topul preferințelor pe timp  de iarnă sunt motivele tradiționale, care sunt asociate cu condițiile meteorologice ale iernii și atmosfera de Anul Nou.

Modelele delicate ajurate reprezintă un alt hit al manichiurii de iarnă. Acestea dau impresia de ornamentare de ger pe sticlă. Arată foarte atmosferic, blând și rafinat. Dacă nu vă plac modelele ajurate, alegeți ornamente clare și adaugați puțin glitter.

ARTICOLE SIMILARE

Fenomenul tratamentului “prepuțului” – păi uite ceva la care nu te așteptai în cosmetică

realitatea

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

realitatea

Afla de la experti cum sa iti faci un strobing make-up!

realitatea

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Andreea Damian

Cum să copiezi iconicul machiaj „cat eyes” a lui Audrey Hepburn

Andreea Damian

Cele mai bune instrumente folosite pentru masaj facial. Cum știi pe care să-l alegi

Andreea Damian

Scrie un comentariu