Tabu
PEOPLESlider

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată. Ce a făcut Viorica când s-a dat sentința. E ireal!

Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, a fost condamnată definitiv, miercuri, pe 29 iunie 2022 de către Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Margherita de la Clejani a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București, pe 23 mai 2020. Dimineața, în jurul orei 06.00, când se întorcea de la o petrecere la volanul unei mașini de teren, Margherita a lovit un autoturism parcat.

În timp ce lumea așteaptă cu sufletul la gură primele reacții ale Magheritei, dar și ale familiei ei, un lucru ne-a atras atenția pe pagina de Instagram a mamei tinerei, celebra Viorica de la Clejani.

Așadar, potrivit unui story publicat pe Instagram acum mai puțin de 24 de ore, Viorica de la Clejani se afla, cel mai probabil, la o nuntă. Este important de menționat că filmare poate să fie una mai veche. Dar, din păcate pentru celebra cântăreață, video-ul a fost postat într-un moment cât se poate de nefericit.

În imaginele pe care le puteți vedea mai jos, dar și pe contul Vioricăi de la Clejani, se vede cum artista pare că se distrează de minune în seara premergătoare zilei în care fiica ei, Margherita, a fost condamnată.

Totuși, Viorica din Clejani ar fi putut să aibă motive de fericire. Margherita va fi obligată pentru faptele ei să plătească o amendă penală de 20.000 de lei, o sumă destul de mică pentru celebrul taraf.

ARTICOLE SIMILARE

Mirela Vaida și soțul ei se gândesc la al patrulea copil

Tabu Tabu

Drake s-a dat la Heidi Klum. Cum a reacționat fotomodelul la avansuri

Andreea Damian

Rihanna și-a dat în judecată propriul tată

Andreea Damian

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

realitatea

Actrița Alexandra Dinu și regizoarea Cristina Jacob, apariții impecabile la Festivalul de Film de la Veneția

Andreea Damian

Cum să profiți de stresul pozitiv la locul de muncă

Andreea Damian

Scrie un comentariu