Tabu
LIFESTYLE

Marijuana a renuntat la bebelusul ei de doua luni! Afla motivul

Coplesita de neajunsurile materiale, Marijuana, alias Dana Coteanu, a recurs la un gest disperat. Ea a renuntat la bebelusul pe care l-a adus pe lume acum doua luni. Fetita a fost data in grija fratelui mai mare al Marijuanei.

In urma cu aproximativ doua luni, Marijuana a nascut la Maternitatea Bucur o fetita perfect sanatoasa. Faptul ca micuta nu a avut nicio problema la venirea pe lume a fost un adevarat miracol, avand in vedere ca in trecut mama ei a fost dependenta de droguri.

Dupa nasterea bebelusului, Marijuana s-a mutat in apartamentul tatalui sau, acesta fiind internat in spital in urma unui infarct.

Locuinta acestuia a fost un adapost bun pentru proaspata mamica si fetita de doua luni, in acelasi apartament locuind si cealalata fiica a Marijuanei, Alessia, in varsta de 8 ani. La scurt timp, insa, Marijuana s-a simtit depasita de ce inseamna cresterea unui bebelus.

Banii castigati de iubitul ei s-au dovedit insuficienti pentru a-i asigura copilei toate cele necesare, de la scutece si biberoane pana la lapte praf.

Situatia critica in care se afla a impins-o pe Marijuana la un gest extrem. Ea si-a dat bebelusul spre crestere fratelui sau mai mare, Sandu. Acesta stie ce responsabilitati implica cresterea unui copil, el avand un baiat de 16 ani si o fata de 14 ani. Sandu este, de altfel, cel care, de fiecara data, i-a ajutat cu bani pe tatal si pe sora lui, el avand o mica afacere cu gablonturi.

ARTICOLE SIMILARE

Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

De ce oamenii care merg repede sunt adesea nefericiți

Andreea Damian

SMILEY – cavaler de onoare la nunta lui ALEX cu BRIGHI! Galerie FOTO!

Campania “Åžansa la viață, șansă la noi amintiri- dezvăluie visuri de copii și visuri de vedetă

realitatea

APOCALIPSA dupa Tantareanu

Telefonul altcuiva

realitatea

Scrie un comentariu