Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Somn: greșeala pe care o facem cu toții cu pernele de călătorie

Este timpul ca unii să plece în vacanță, în timp ce alții se întorc din binemeritatele săptămâni libere. Pentru călătorii lungi, cel mai indicat este să folosești o pernă de călătorie pentru a dormi liniștit, fără să-ți faci griji că vei scăpa capul. Iată însă greșeala pe care o facem cu toții cu acest obiect foarte practic!

Pentru călătorii lungi cu mașina, trenul sau avionul, există un accesoriu esențial pentru a dormi bine. În formă de „C” sau „U”, aceste perne de călătorie din țesătură, cu memorie sau gonflabile, umplute cu spumă sau bile mici, vă permit de fapt să vă sprijiniți capul.

Călătorii nu ar folosi corect acest articol ca să doarmă în timp ce călătoresc

Imaginați-vă că acest accesoriu, deosebit de popular printre călători, ar fi de fapt folosit în mod greșit în marea majoritate a cazurilor! Are treizeci de ani, foarte activ pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, unde este urmărit de de mai mult de 610.000 de oameni. Este de părere că poziționăm aceste perne de călătorie în direcția greșită.

@sidneyraz

you can actually sleep on a flight #traveltipsandtricks #inmy30s

♬ original sound – sidneyraz

În câteva secunde, acest tânăr, care se prezintă sub numele de Sidney Raz, ne arată în videoclip, că perna nu trebuie instalată în spatele gâtului, așa cum cred mulți dintre noi, ci pur și simplu sub bărbie, la gât, în jurul gâtului!

Pentru a optimiza utilizarea unei perne de călătorie, ar trebui așadar îmbrăcată ca un colier. Dar nu toată lumea pare să fie de acord cu el. Dacă unii îi mulțumesc în comentariile pentru această revelație care le va schimba calitatea somnului în timpul călătoriilor, alții rămân sceptici și asigură că cel mai bun mod de a folosi o pernă de călătorie este să o așezi în spatele capului.

În 2019, doctorul Micheal Breusun, poreclit „Doctorul somn”, menționase deja acest truc. În urmă cu trei ani, acest specialist în somn a dezvăluit site-ului australian news.com.au secretele sale de a dormi bine în timp ce călătoresc și de a nu suferi prea mult din cauza unui drum prea lung. Iar acesta din urmă a explicat în special că „dacă aveți o pernă în formă de U, întoarceți-o astfel încât fundul U să fie sub bărbie”. „Capul tău tinde să se clatine, iar acest lucru te trezește și, prin întoarcerea pernei, faci capul să nu se clatine”, a spus el.

ARTICOLE SIMILARE

Gomajul „economic” pentru față și corp propus de Andreea Ibacka

Andreea Damian

Superbebe iti pregateste inca o surpriza in luna noiembrie: Ghidul de Sanatate

realitatea

Aceste clişee ne dor: “Nu eram pregătiţi”

Cum aerisești corect caloriferele ca să faci economie la încălzire

Andreea Damian

Cum puteți fi mai frumoase în ziua nuntii

realitatea

Andra e scumpa rau! Uite cat incaseaza pentru un concert!

Scrie un comentariu