Tabu
Image default
BEAUTY Slider

5 greșeli de machiaj de evitat când ești blondă

Ten, ochi și buze… descoperă toate greșelile de machiaj pe care nu ar trebui să le faci atunci când ai părul blond și pielea foarte deschisă.

Folosești rimel maro

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, rimelul maro nu este recomandat blondelor. Este mai potrivit pentru cele cărora le place machiajul discret. Pentru a intensifica și a sublinia aspectul, mai ales dacă ai gene limpezi, nimic nu este mai bun ca un rimel negru. De asemenea, te va face să arăți mai puțin obosită.

Porți mult machiaj colorat

Culorile strălucitoare vor arăta și mai strălucitoare dacă ai părul blond. Acesta este motivul pentru care este recomandabil să le porți cu cu mici atingeri: buze strălucitoare cu un ten nude, buze roz cu un machiaj discret al ochilor sau machiaj colorat cu o gură discretă.

Alegi un fond de ten prea întunecat

Pielea blondelor este adesea deschisă, cu subtonuri roz. Reflexul potrivit: evitați aplicarea unui fond de ten galben sau auriu care îți va oferi un aspect urât. Dacă ai pielea foarte subțire și translucidă, ia în considerare și camuflarea zonelor roșii, cearcănelor și a altor nereguli cu un corector sau fond de ten.

Nu-ți machiezi sprâncenele

Sprâncenele blondelor trebuie adesea să fie reconfigurate și intensificate. Începe prin redefinirea liniei cu un creion, apoi aplică un gel colorat densificant pentru a le oferi mai multă grosime. Ideal pentru intensificarea privirii și sublinierea trăsăturilor feței.

Folosești un fard de obraz intens

Ai grijă la nuanțele roșii hiper-pigmentate care sunt greu de amestecat pe pielea deschisă. Alege texturi cremoase sau pudrate foarte discrete, precum roz, bej sau caisă.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt a ratat un rol important pentru că a fost prea seducător la casting

Andreea Damian

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

realitatea

Cate Blanchett spune DA

Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?

realitatea

Laura Cosoi a renunţat la dieta vegetariană. Afla motivul

Parfum cu miros de marijuana

Scrie un comentariu