Tabu
Image default
FASHION Slider

Victoria’s Secret, o nouă lovitură după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari

Victoria’s Secret închide definitiv un sfert din magazinele sale din Statele Unite şi Canada în următoarele luni, o altă lovitură care afectează compania, la doar câteva săptămâni după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari, relatează CNN.

L Brands, care deţine compania, a declarat că cele planul ar putea fi doar începutul şi a avertizat că ar putea închide mai multe magazine în următorii ani. Victoria’s Secret are aproximativ 1.100 de locaţii în America de Nord.

Directorul financiar şef Stuart Burgdoerfer a declarat că este o „decizie semnificativă” care are drept scop „consolidarea” Victoria’s Secret. L Brands a avut anterior un acord cu fondul Sycamore Partners pentru vânzarea firmei de lenjerie. Investitorul a decis să se retragă din acord la începutul lunii mai.

L Brands a anunţat şi închiderea a 50 de magazine Bath & Body Works, mai ales în mall-uri, unde nu se aşteaptă ca traficul să revină la normal după pandemie. Brandul are aproximativ 1.700 de magazine în America de Nord. Vânzările din primul trimestru ale lui L Brands au scăzut cu 37%, scrie tabuhighlife.ro.

Proprietarul Victoria’s Secret anunța la începutul anului că vinde o cotă majoritară din brandul de lenjerie. Tranzacţia evalua brandul de lenjerie intimă la 1,1 miliarde de dolari și presupunea ca L Brands Inc. să își înstrăineze pachetul de control de la divizia Victoria’s Secret către firma de investiţii Sycamore Partners. Firma de private equity Sycamore Partners urma să dețină 55% din Victoria’s Secret, iar L Brands să păstreze o cotă de 45%.

ARTICOLE SIMILARE

Ce exerciții să faci pentru a nu-ți pierde memoria în era digitală

realitatea

Ținuta all white: renașterea jeanșilor albi

Andreea Damian

Claudia Schiffer a pozat goală pentru Vogue, la 48 de ani

Andreea Damian

Cum reușește Kate Middleton să arate atât de bine, după trei nașteri

Andreea Damian

Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

realitatea

Istoria teatrului românesc post-comunist într-o nouă carte de Cristina Modreanu publicată de Editura Routledge

realitatea

Scrie un comentariu