Tabu
Image default
FASHIONSlider

Victoria’s Secret, o nouă lovitură după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari

Victoria’s Secret închide definitiv un sfert din magazinele sale din Statele Unite şi Canada în următoarele luni, o altă lovitură care afectează compania, la doar câteva săptămâni după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari, relatează CNN.

L Brands, care deţine compania, a declarat că cele planul ar putea fi doar începutul şi a avertizat că ar putea închide mai multe magazine în următorii ani. Victoria’s Secret are aproximativ 1.100 de locaţii în America de Nord.

Directorul financiar şef Stuart Burgdoerfer a declarat că este o „decizie semnificativă” care are drept scop „consolidarea” Victoria’s Secret. L Brands a avut anterior un acord cu fondul Sycamore Partners pentru vânzarea firmei de lenjerie. Investitorul a decis să se retragă din acord la începutul lunii mai.

L Brands a anunţat şi închiderea a 50 de magazine Bath & Body Works, mai ales în mall-uri, unde nu se aşteaptă ca traficul să revină la normal după pandemie. Brandul are aproximativ 1.700 de magazine în America de Nord. Vânzările din primul trimestru ale lui L Brands au scăzut cu 37%, scrie tabuhighlife.ro.

Proprietarul Victoria’s Secret anunța la începutul anului că vinde o cotă majoritară din brandul de lenjerie. Tranzacţia evalua brandul de lenjerie intimă la 1,1 miliarde de dolari și presupunea ca L Brands Inc. să își înstrăineze pachetul de control de la divizia Victoria’s Secret către firma de investiţii Sycamore Partners. Firma de private equity Sycamore Partners urma să dețină 55% din Victoria’s Secret, iar L Brands să păstreze o cotă de 45%.

ARTICOLE SIMILARE

FREEMOTION ⎪ Spectacol de dans de Valentine’s Day

Ciocîrlan

Missoni primăvară-vară 2009-2010

realitatea

Vica Blochina o desfiinţează pe Oana Roman

Andreea Damian

Persoanele cu trăsături masculine, mai competente decât cele cu trăsături feminine

Andreea Damian

Steven Meisel, sau Nașul în varianta Vogue USA

realitatea

Care sunt principalele calitati si defecte gasite la prieteni?

realitatea

Scrie un comentariu