Tabu
Image default
PEOPLE

Marina Voica a primit o vizită surpriză la Breaza

Îndrăgita cântăreață care la 83 de ani stă de ceva timp la Breaza, departe de capitală, a avut parte de o vizită surpriză la casa ei de la munte. Marina Voica a fost vizitată de vedeta de televiziune Irina Păcurariu care probabil a mers să îi ia un interviu legendarei soliste.

mariba voica si irina pacurariu
mariba voica si irina pacurariu

“În Breaza nu e niciun caz de Covid, dar unul dac-ar fi pe mine sigur m-ar putea ucide…. Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies….” Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle și s-a născut în Ivanovo, așa numitul oraș al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecții, pentru care marele pariu era să nu rămă̂nă nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic iar ea, probabil știți, este absolventă unei

marina voica
marina voica

facultăți de economie din Moscova. Nimic din ce părea scris să i se întâmple n-a fost să fie pănă la capăt: a ajuns în România, a devenit cineva, cățiva ani chiar a emigrat în Germania de unde a revenit că să-și îngrijească bărbatul care-a adorat-o pănă la ultima secundă din viața lui. Căteva ore am stat în gădina ei că și cum ar fi singurul loc din lume în care puteam fi sau unde mi-aș̦ fi dorit să ajung. La Marina Voica, o mare doamnă, cu care am vorbit despre singurătatea de cursă lungă și izolarea că alegere definitivă. Reţeaua de idoli”, a scris Irina Păcurariu pe pagină ei de facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Deea Maxer dă din casă după divorțul de Dinu Maxer. Ce mesaj a transmis

Andreea Damian

Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis

Andreea Damian

De ce Nuami și Teo nu-și mai vorbesc de ani de zile. Adevărul despre relația lor

Andreea Damian

Laura Cosoi, în lacrimi la televizor! Drama actriței

Andreea Damian

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere. Despre ce este vorba – VIDEO

Andreea Damian

Ştefan Mandachi, recomandare haioasă pentru români, înainte de Revelion

Andreea Damian

Scrie un comentariu