Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alexandra Dinu, din nou singură. Cum a reacționat după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

Ultimele speculații și imagini relevă că Alexandra Dinu și producătorul american de film Jeffrey Greestein s-ar fi despărțit. Jurata de la Românii au talent nu a comentat pe baza acestor vești, dar un mesaj recent postat de această pe o rețea de socializare pare că întărește ideea de separare.

Ea a ridicat mari semne de întrebare, dând de înțeles că viața nu îi este chiar atât de fericită precum pare. „Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”, a scris Alexandra Dinul într-o postare pe contul de Instagram.

O relație care a început în 2014

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein și-au început relația în anul 2014. Nu este clar când s-au despărțit, însă pe 9 aprilie 2021 bărbatul a publicat prima imagine alături de actuala lui parteneră, o actriță, antrenoare personală și creatoare de conținut din New York.

La începutul anului 2021, Alexandra a vorbit despre căsătorie. „Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a spus atunci.

„Îți doresc cea mai fericită zi de naștere, celei mai dulci și dragi fete din lume. Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu toată dragostea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Nu aș putea fi mai recunoscător că te am în viața mea”, îi scria Jeffrey Greestein, în 2018, în dreptul unei fotografii în care o sărută cu drag pe actriță pe obraz.

„Promite-mi că ne vom trăi nenorocita poveste frumoasă. Mulțumesc dragostea mea pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată. Fiind lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, îi mulțumea blondina în aceeași notă.

ARTICOLE SIMILARE

Modul în care Celia și-a chemat sufletul pereche în urmă cu opt ani!

Tabu Tabu

Fiecare femeie se transformă, în final, în mama ei. De la ce vârstă începe procesul

Andreea Damian

Motivul pentru care vedetele îşi blochează conturile de Facebook

Andreea Damian

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Andreea Damian

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Andreea Damian

O mutație genetică transformă femeile în roboți care văd de 100 de ori mai multe culori

Andreea Damian

Scrie un comentariu