Tabu
Image default
BEAUTYHEALTHShopSlider

Vara aceasta răcorește-te inteligent!

  • Una dintre cele mai răcoritoare modalități în care ne putem păstra în același timp hidratate, dar și la greutatea ideală este extrem de populară și de accesibilă în România. Vorbim despre iaurt, o băutură veche de mii de ani care aproape sigur se consumă în regiunea noastră cu mult dinainte să apară primele fabrici din Europa, adică pe la începutul secolului trecut.

Avantajul nostru este că putem găsi iaurt de cea mai bună calitate practic oriunde. Chiar dacă și la noi au apărut mărci din străinătate care sub denumirea de iaurt vând cocteiluri de prafuri de origine dubioasă, majoritatea produselor din rafturile supermarketurilor sunt 100% autentice. Oriunde te-ai duce în țară, chiar și dacă verifici ultimele oferte Penny sau oferta Kaufland, aproape sigur vei găsi la un preț extrem de convenabil acest aliment aproape miraculos. Tradițiile noastre au fost mai puternice decât trendul mondial în care iaurtul este o bombă calorică pe care e mai bine să o evităm deoarece conține foarte mult zahăr adăugat. Totuși, nu strică să verifici cu atenție eticheta înainte să dai banii pe ceva ce nu e natural.

Iaurtul natural conține aproape toate nutrimentele de care are nevoie organismul nostru, un singur pahar putând acoperi aproape jumătate din necesarul nostru zilnic de calciu, ca să nu mai spunem de vitaminele B, fosfor, magneziu sau potasiu. De asemenea, este impresionant cât de multe proteine asigură iaurtul, un beneficiu suplimentar fiind scăderea apetitului la cină în cazul persoanele care au luat peste zi gustări pe bază de iaurt natural. Iaurtul grecesc conține mai multe proteine și studiile indică faptul că efectul său de reducere a apetitului este astfel potențat.

Data viitoare când studiezi cel mai recent Penny catalog pentru a ochi ofertele săptămânii poate că e bine să-ți amintești că iaurtul este și un excelent probiotic. Așa că dacă ai probleme cu digestia, caută un iaurt natural – nu doar că vei scăpa de numeroase probleme asociate cu digestia, dar îți vei putea întări în același timp sistemul imunitar, precum și oasele, prin reducerea riscului de osteoporoză.

Spuneam mai devreme că iaurtul poate fi găsit aproape oriunde, însă pentru a beneficia de cele mai bune prețuri este bine să ne uităm și pe pagini dedicate pentru catalog Kaufland săptămâna viitoare. Azi este atât de simplu să comandăm produse online care ne vin cu curierul acasă încât s-ar putea să uităm să facem și mișcare. Spunem asta și pentru că una dintre criticile care se aduc iaurtului este conținutul de grăsime, iar pentru a arde grăsimea este recomandat să facem mișcare. Vestea bună este că grăsimea din iaurt crește colesterolul așa-numit „bun”, consumul de iaurt natural fiind asociat cu o greutate redusă a corpului, precum și cu o circumferință mai mică a taliei!

În concluzie, dacă nu ai acest obicei, vara aceasta este momentul excelent pentru a începe să consumi iaurt atunci când simți că te încearcă foamea între mese. Iar ca sfat suplimentar, verifică în cataloagele online care sunt magazinele în care găsești acest produs la ofertă și fă câțiva pași până la raionul de lactate când e cazul. Poți compara simplu ofertele adăugând la lista siteurilor tale preferate Catalomat.ro, o resursă excelentă și actualizată permanent cu toate cataloagele comercianților mari din România!

ARTICOLE SIMILARE

Risa Hirako, fotomodel în Japonia la 47 de ani. Care e secretul tinereții ei

Andreea Damian

Cele mai subestimate zodii! Nimeni nu are încredere în capacitatea lor

Andreea Damian

Diane Kruger – noua imagine Chanel

6 imagini pe care creierul tau le va percepe gresit! Afla ce varsta are creierul tau!

realitatea

Recomandări pentru români, în plin sezon de alergie la ambrozie

Andreea Damian

Un nou șampon hidratant

realitatea

Scrie un comentariu