Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Marius Elisei, gol pușcă lângă Oana Roman, în dormitor! Imaginea care a aprins internetul

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, la începutul acestui an, dar în vară au decis să-și mai acorde o șansă. Iubirea dintre cei doi s-a aprins mai tare ca niciodată, se pare, după divorț!

După dulcea împăcare, Oana și Marius se distrează și petrec mult timp împreună, iar recent au șocat, postând pe Instastory, primele imagini necenzurate din intimitatea cuplului lor! Marius Elisei a încins Internetul, filmat complet gol, lângă fosta sa soție!

Aceștia se pregăteau să meargă la un eveniment monden, iar în timp ce Oana Roman se filma în oglindă, într-o rochie lungă, vaporoasă, Marius Elisei și-a făcut apariția gol-goluț, încercând să se ascundă după fustele Oanei. “Du-te în dressing”, i-a spus Oana. “Unde e prosopul?”, întreba Marius, cei doi amuzându-se copios.

Oana Roman a șters repede filmulețul

Oana Roman s-a grăbit să posteze filmulețul pe Instastory, dar l-a șters ulterior, când a observat câte reacții acide a stârnit. Imediat după ce a șters filmulețul, Oana și Marius au postat la rândul lor mesaje furibunde la adresa celor care i-au judecat pentru momentul intim făcut public dintr-o joacă de îndrăgostiți!

„Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor, și mai ale când duci lipsă de puterea de a face auto umor, ești doar un om trist și limitat. Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpam de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm. Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”, a fost mesajul Oanei Roman, postat ulterior pe contul de Instagram. Reacția lui Marius Elisei a fost în același ton: „Când nici pastilele nu te mai ajută și frustrarea este la cote maxime… e marfă”.

ARTICOLE SIMILARE

Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

Tabu Tabu

Emily Ratajkowski, gravidă prima oară: „Nu voi dezvălui sexul bebelușului”

Tabu Tabu

Cele mai frumoase ținute de la Premiile Grammy 2021

Andreea Damian

H&M x Simone Rocha, o celebrare a feminității: uite cum arată creațiile!

Andreea Damian

Amnesty International, de partea avocatei Nasrin Sotoudeh: Sentința trebuie să fie anulată fără întârziere

Andreea Damian

Ce sunt locurile de muncă ecologice și de ce sunt importante?

Andreea Damian

Scrie un comentariu