Home > Fashion > McCartney, McQueen şi Beckham sunt în aer

McCartney, McQueen şi Beckham sunt în aer

British Airways a pregătit oaspeților săi un “zbor spectacol”, îmbinând cu eleganță tot ce au mai bun Marea Britanie și Africa de Sud, marcând lansarea zborului pe ruta Londra – Johannesburg, operat cu noua aeronavă Boeing A380, începând din 12 februarie. 

 

Aeronavă s-a transformat pentru două ore într-un catwalk “la înălțime”, găzduind un spectacol de modă al celor mai renumiți designeri britanici, prezentat de Harrods, celebrul magazin britanic de lux. Ținutele prezentate, parte din colecțiile pentru primăvară – vară 2014, au fost semnate de Stella McCartney, Jenny Packham, Alexander McQueen, Victoria Beckham, Matthew Williamson, Ralph & Russo și Temperley, fiind completate cu î

ncălțăminte Jimmy Choo și bijuterii Astley Clarke, Monica Vinader, Shaun Leane și Lara Bohinc.

După prezentarea de modă, aeronava s-a transformat într-o scenă, găzduind un concert live oferit de trupa afro-fusion Freshlyground, a cărei solistă, Zolani, a cântat împreună cu Shakira hitul ”Waka Waka” în deschiderea Cupei Mondiale de Fotbal din 2010. Trupa Freshlyground a interpretat într-o manieră unică ”Shake it” și ”Flower Duet Lakme”, teme muzicale reprezentative pentru British Airways.

La eveniment au luat parte aproximativ 200 de invitați, printre care cunoscuții jucători ai echipei sud-africane de rugby Springbok, Bryan Habana și Flip van der Merwe alături de alți invitați speciali, care s-au bucurat de divertisment de calitate și extravaganță la 10.000 de metri altitudine deasupra Johannesburg-ului. În timpul zborului, oaspeții au savurat o băutură unică, rezultată dintr-o combinație de șampanie și ceai, creată special de The Saxon și celebrul chef din Africa de Sud, David Higgs. Meniul a fost completat de macaroons cu zmeură în culorile drapelului național britanic și decorațiuni din biscuiți cu vanilie.

“Am realizat de mult timp cât de importantă este Africa de Sud în rețeaua noastră de destinații. În ultimii 82 de ani, ne-am extins programele de zbor, am înființat și dezvoltat parteneriate locale pentru bunăstarea oaspeților noștri. Am anunțat de curând că vom crește numărul de zboruri spre Cape Town, ajungând la trei pe săptămână în această perioadă. O asemenea decizie, precum și introducerea aeronavelor A380 în zborurile spre Johannesburg, demonstrează foarte clar încrederea noastră în această rută,” a declarat Keith Williams, CEO British Airways.

Începând din 12 februarie, aeronava A380 va zbura pe ruta Londra – Johannesburg, aceasta fiind a treia rută British Airways operată cu cea mai modernă aeronavă din flota companiei, după Los Angeles și Hong Kong. Inițial, A380 va efectua trei curse pe săptămână, în timp ce alte 11 aeronave Boeing 747-400 vor zbura săptămânal. Până pe 6 martie, British Airways va opera șase zboruri pe săptămână.

 

Despre British Airways

British Airways este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie, având o rețea internațională de zboruri care acoperă peste 150 de destinații din 75 de țări. Din 12 februarie 2014, British Airways va opera trei zboruri săptămânale cu aeronavele sale A380, pe ruta Heathrow Londra – Johannesburg. Din 10 martie 2014, compania va opera șase zboruri pe săptămână.

În peste 90 de ani, compania aeriană a transportat peste 1,2 miliarde de pasageri pe rețeaua sa extinsă și este recunoscută în plan international ca o companie premium. British Airways este una dintre cele mai mari companii aeriene internaționale din lume, înregistrând aproximativ 36 de milioane de pasageri în fiecare an.

Compania aeriană operează de pe Terminalul 5, de pe Aeroportul Heathrow din Londra, în exclusivitate pentru British Airways și Iberia Airlines, având posibilitatea să deservească 30 de milioane de pasageri pe an. În mai 2013, Skytrax a numit Terminalul 5 “Cel mai bun Terminal de Aeroport din lume” pentru al doilea an la rând, pe baza unor studii realizate în rândul a 12 milioane de subiecți, persoane care călătoresc frecvent. De asemenea, T5 a câștigat și premiul pentru ”Cel mai bun Aeroport de Shopping din lume”.

În septembrie 2013, British Airways a primit premiul pentru ”Cea mai bună companie aeriană”, ”Cea mai bună companie aeriană pentru zboruri pe distanțe scurte”,  ”Cele mai bune servicii First Class”, ”Cel mai bun program Frequent Flyer” și ”Cel mai bun lounge de pe un aeroport” pentru facilitățile oferite pe Terminalul 5. Premiile au fost acordate de Business Traveller, în urma unui studiu realizat în rândul cititorilor din Marea Britanie ai acestei reviste.

Articole asemanatoare
Victoria Beckham
După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă
rita ora
Rita Ora a pus ochii pe fiul Victoriei Beckham. Designerul și-a ieșit din minți
Animal print-ul s-a întors, iar Meghan Markle și Victoria Beckham te învață cum să-l porți
Meghan Markle
Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Comenteaza acest articol

McCartney, McQueen şi Beckham sunt în aer

by   2 min
0