Tabu
Image default
CULTURE

Mega Cătălin

Căutând numele tău pe google, am găsit,  numai în prima pagină, peste 4 forumuri, o pagină de wikipedia dedicată ție și multe site-uri care vorbesc despre tine. Erai pregătit pentru atâta succes?

Cătălin Josan: Nu, nu eram pregătit, dar mă bucură mult ceea ce mi se întâmplă și faptul că nu m-a schimbat absolut deloc în rău acest succes, dimpotrivă, m-a făcut mai responsabil.


Când va apărea interviul, câștigătorul selecției naționale va fi cunoscut. De ce îți este frică acum?


Acum îmi este frică doar de un singur lucru: să nu cumva să răcesc. În rest, mă străduiesc să-mi țin în frâu emoțiile și cred că totul va fi bine. Asta înseamnă să vă transmit și vouă ceea ce simt când interpretez piesele și să vă binedispun.

Crezi că prezența cu două piese în concurs este un dezavantaj pentru că poate împărți voturile?


Două piese în semifinală – asta deja înseamnă foarte mult pentru mine și pentru compozitorii care le-au creat. Nu consider că ar fi un dezavantaj pentru că este votată în primul rând piesa și apoi interpretul. Este un concurs de creație, nu?!

Ce face Cătălin de când a câștigat Megastar?


Lansând albumul „Megastart“, m-am convins încă o dată că se depune o muncă extrem de epuizantă pentru ca fiecare detaliu să fie pus la punct, în special când lucrezi cu Marius Moga, apoi a urmat iarăși o experiență inedită – filmarea videoclipului la piesa „Big Brown Eyes“ în colaborare cu Maria Marinescu. Urmează un al doilea videoclip care va fi filmat pentru piesa „Vrei nu vrei (ești doar a mea)“.

Ce e diferit în viața ta?


Totul e diferit,  începând cu faptul că a trebuit să mă mut de la Chișinău la București. Apoi a trebuit să mă descurc de unul singur și cu gătitul, cu spălatul rufelor și cu făcutul curățeniei. Îmi lipsesc mult prietenii din Chișinău.

 Urmărești concursul Megastar sezonul nou? Care dintre concurenți este cel sau cea pe care pariezi în acest moment?


Da, desigur, și mă bucur pentru cei care au intrat în finală, sunt toți buni. Într-un fel, chiar îi invidiez, pentru că îi așteaptă o perioadă foarte frumoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Globurile de Aur 2024: Lista nominalizărilor

Andreea Damian

Neversea 2022 | Program concerte, bilete & Line-up complet

Andreea Damian

TEORII ALE CONSPIRATIEI! Secretul ascuns de DISNEY in fiecare film! Ce poate insemna? CIA, FBI sau complot masonic?

Premiile Globurile de Aur 2024. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Sound of Bucharest se reprogramează pentru anul viitor

Andreea Damian

ARTA E O ARMĂ ⎥ 105 arme Kalashnikov într-o expoziție a MARe

Ciocîrlan

Scrie un comentariu