Tabu
Image default
CULTURE

Mega Cătălin

Căutând numele tău pe google, am găsit,  numai în prima pagină, peste 4 forumuri, o pagină de wikipedia dedicată ție și multe site-uri care vorbesc despre tine. Erai pregătit pentru atâta succes?

Cătălin Josan: Nu, nu eram pregătit, dar mă bucură mult ceea ce mi se întâmplă și faptul că nu m-a schimbat absolut deloc în rău acest succes, dimpotrivă, m-a făcut mai responsabil.


Când va apărea interviul, câștigătorul selecției naționale va fi cunoscut. De ce îți este frică acum?


Acum îmi este frică doar de un singur lucru: să nu cumva să răcesc. În rest, mă străduiesc să-mi țin în frâu emoțiile și cred că totul va fi bine. Asta înseamnă să vă transmit și vouă ceea ce simt când interpretez piesele și să vă binedispun.

Crezi că prezența cu două piese în concurs este un dezavantaj pentru că poate împărți voturile?


Două piese în semifinală – asta deja înseamnă foarte mult pentru mine și pentru compozitorii care le-au creat. Nu consider că ar fi un dezavantaj pentru că este votată în primul rând piesa și apoi interpretul. Este un concurs de creație, nu?!

Ce face Cătălin de când a câștigat Megastar?


Lansând albumul „Megastart“, m-am convins încă o dată că se depune o muncă extrem de epuizantă pentru ca fiecare detaliu să fie pus la punct, în special când lucrezi cu Marius Moga, apoi a urmat iarăși o experiență inedită – filmarea videoclipului la piesa „Big Brown Eyes“ în colaborare cu Maria Marinescu. Urmează un al doilea videoclip care va fi filmat pentru piesa „Vrei nu vrei (ești doar a mea)“.

Ce e diferit în viața ta?


Totul e diferit,  începând cu faptul că a trebuit să mă mut de la Chișinău la București. Apoi a trebuit să mă descurc de unul singur și cu gătitul, cu spălatul rufelor și cu făcutul curățeniei. Îmi lipsesc mult prietenii din Chișinău.

 Urmărești concursul Megastar sezonul nou? Care dintre concurenți este cel sau cea pe care pariezi în acest moment?


Da, desigur, și mă bucur pentru cei care au intrat în finală, sunt toți buni. Într-un fel, chiar îi invidiez, pentru că îi așteaptă o perioadă foarte frumoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete nascute pe 23 august!

realitatea

Berlinale 2021 ⎢ Ursul de Aur, decernat în cadrul unei ceremonii online

Ciocîrlan

Britney Spears, nevoită să renunțe la carieră. A ajuns într-o situație dramatică

Andreea Damian

Retrospectiva TIFF 2008 la București și Sibiu

realitatea

PETA Book și celebritățile

realitatea

Juice Santal 2L, pentru toată familia

realitatea

Scrie un comentariu