Home > Agenda > stiri > Megan Fox, implicată într-un scandal fără voia ei

Megan Fox, implicată într-un scandal fără voia ei

Megan Fox s-a trezit în mijlocul unui scandal fără a avea nicio vină. Actrița a intrat într-una din cafenelele Starbucks din Hollywood ca să își cumpere o cafea, iar unul dintre clienți a început din senin să o complimenteze. "Ești cea mai frumoasă femeie din lume. Ești de nota 10! N-am văzut în viața mea cea mai frumos decât tine", i-a spus fanul.

Megan nici n-a apucat să îi mulțumească pentru că iubita bărbatului s-a isterizat instantaneu: "De ce nu sari acum pe ea? Ești atât de aproape", a izbucnit partenera fanului. Aceasta a taxat-o și pe Megan: "Nici măcar nu ești atât de prefectă! Te-ai operat la nas și la sâni, recunoaște!". Megan a încercat să calmeze situația spunând că doar a venit să își ia o cafea și tot scandalul este inutil, dar asta nu a atras decât o altă serie de insulte din partea femeii geloase: "Nu arăți deloc superb, iubito! Și cu siguranță nu ești Angelina Jolie!".

Articole asemanatoare
Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Dieta Paleo, preferata de Megan Fox!
Implantul mamar – Riscuri și cum alegi ce ți se potrivește

Loading...

Comenteaza acest articol

Megan Fox, implicată într-un scandal fără voia ei

by realitatea   1 min
0