Home > Fashion > Meghan Markle, ținute de 37.000 $ în doar o singură zi, în timpul vizitei din Irlanda

Meghan Markle, ținute de 37.000 $ în doar o singură zi, în timpul vizitei din Irlanda

Meghan Markle

De când a devenit soția prințului Harry, Meghan Markle a intrat sub lupa criticilor de modă. Ducesa de Sussex a devenit un fashion icon și multe persoane îi urmăresc cu interes aparițiile publice.

Iar vizita fostei actrițe în Irlanda i-a impresionat pe fanii ei. Meghan Markle a purtat patru ținute diferite în mai puțin de 24 de ore. Ea a fost surprinsă într-o rochie roșie creație Roland Mouret, un costum cu fustă verde smarald creat de casa Givenchy, o rochie neagră semnată Emilia Wickstead, precum și un costum adaptat de la Givenchy. Se estimează că toate cele patru ținute au costat împreună aproximativ 37.000 de dolari.

Când Meghan a ajuns în Irlanda era îmbrăcată în costumul din două piese, verde smarald, semnat Ghicenchy, pe care l-a accesorizat cu o poșetă maro Strathberry, de 525 de lire, o pereche de pantofi Paul Andrew, care au costat aproximativ 473 de lire, și o pereche de cercei Vanessa Tugendhaft Precious în valoare de 662 de lire. Numai fusta a costat în jur de 1.200 de lire sterline.

Mai târziu, în aceeași zi, Ducesa s-a schimbat într-o rochie neagră, foarte elegant, cu curea, creație semnată de Emilia Wickstead în valoare de 2.000 de lire sterline. Aceasta a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei Birks Citrine Diamond Drop de 2.629 de lire sterline, o pereche de pantofi Aquazzura de 567 de lire sterline și o poșetă Givenchy din satin, de 1.505 lire sterline.

Despre cea de-a treia ținută purtată de Meghan Markle în Irlanda, rochia Roland Mouret, s-a vorbit foarte mult. Ba că Meghan a purtat sutienul nepotrivit pentru ținută, ba că rochia îi cădea ciudat pe umeri, cert e că prețul ei se ridică la 1.500 de lire sterline. Nici măcar geanta Fendi de 4.918 lire sterline nu a scos-o din încurcătură.

Pentru ultima apariție din ziua respectivă, Ducesa a ales un costum negru, simplu și elegant, pe care l-a accesorizat cu o pereche de pantofi Sarah Flint NYC, de 425 lire sterline, o curea de 310 lire și o poșetă de 1.677 de lire sterline.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Anna Wintour, șefa revistei Vogue, inspirată de Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă
Meghan Markle
Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii
serena Williams
Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, ținute de 37.000 $ în doar o singură zi, în timpul vizitei din Irlanda

by Andreea Damian   1 min
0