Tabu
FASHIONSlider

Meghan Markle, ținute de 37.000 $ în doar o singură zi, în timpul vizitei din Irlanda

De când a devenit soția prințului Harry, Meghan Markle a intrat sub lupa criticilor de modă. Ducesa de Sussex a devenit un fashion icon și multe persoane îi urmăresc cu interes aparițiile publice.

Iar vizita fostei actrițe în Irlanda i-a impresionat pe fanii ei. Meghan Markle a purtat patru ținute diferite în mai puțin de 24 de ore. Ea a fost surprinsă într-o rochie roșie creație Roland Mouret, un costum cu fustă verde smarald creat de casa Givenchy, o rochie neagră semnată Emilia Wickstead, precum și un costum adaptat de la Givenchy. Se estimează că toate cele patru ținute au costat împreună aproximativ 37.000 de dolari.

Când Meghan a ajuns în Irlanda era îmbrăcată în costumul din două piese, verde smarald, semnat Ghicenchy, pe care l-a accesorizat cu o poșetă maro Strathberry, de 525 de lire, o pereche de pantofi Paul Andrew, care au costat aproximativ 473 de lire, și o pereche de cercei Vanessa Tugendhaft Precious în valoare de 662 de lire. Numai fusta a costat în jur de 1.200 de lire sterline.

Mai târziu, în aceeași zi, Ducesa s-a schimbat într-o rochie neagră, foarte elegant, cu curea, creație semnată de Emilia Wickstead în valoare de 2.000 de lire sterline. Aceasta a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei Birks Citrine Diamond Drop de 2.629 de lire sterline, o pereche de pantofi Aquazzura de 567 de lire sterline și o poșetă Givenchy din satin, de 1.505 lire sterline.

Despre cea de-a treia ținută purtată de Meghan Markle în Irlanda, rochia Roland Mouret, s-a vorbit foarte mult. Ba că Meghan a purtat sutienul nepotrivit pentru ținută, ba că rochia îi cădea ciudat pe umeri, cert e că prețul ei se ridică la 1.500 de lire sterline. Nici măcar geanta Fendi de 4.918 lire sterline nu a scos-o din încurcătură.

Pentru ultima apariție din ziua respectivă, Ducesa a ales un costum negru, simplu și elegant, pe care l-a accesorizat cu o pereche de pantofi Sarah Flint NYC, de 425 lire sterline, o curea de 310 lire și o poșetă de 1.677 de lire sterline.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum să te îmbraci când este foarte cald

Andreea Damian

Emily in Paris | A apărut trailerul oficial pentru sezonul 2

Andreea Damian

Aretha Franklin, grav bolnavă cu 4 luni înainte de un concert tribut în cinstea ei

realitatea

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Alexander McQeen

realitatea

Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Andreea Damian

Scrie un comentariu