Home > Slider > Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după rolul din Black Panther

Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după rolul din Black Panther

Michael B Jordan

Michael B Jordan a dezvăluit recent că metoda abordată pentru a intra în pielea în pielea personajului Killmonger din Black Panther l-a afectat psihic. Actorul a jucat rolul unui ticălos care l-a trimis la terapie.

Starul din filmul Marvel i-a mărturisit lui Oprah Winfrey, în timpul emisiunii SuperSoul Conversations, că izolarea l-a afectat atât de tare, încât îi era greu să iasă din pielea personajului chiar și după ce camerele de filmat se opreau. Jordan a simțit că are nevoie de ajutor specializat.

Am mers la terapie, am început să vorbesc cu oamenii mai mult, să mai scap puțin de povara personajului. Petrecusem prea mult timp singur. M-am gândit că Erik (Killmonger) a avut o copilărie singuratică. Nu prea avea cu cine să discute despre Wakanda, un loc care, pentru mulţi, nici nu exista”, a spus Michael B Jordan.

„A fost destul de greu pentru mine să mă reconectez cu toţi acei oameni care ţineau la mine şi pe care îi ţinusem la distanţă pentru a intra mai bine în rol. Respinsesem afecţiunea lor. M-am izolat cât am putut de mult. Mintea omului este foarte puternică. Face corpul să reziste peste un prag pe care nu îl credeai posibil”, a continuat el.

Jordan recunoaște, terapia l-a ajutat foarte mult. „Ca bărbat, eşti un pic luat peste picior în legătură cu acest lucru, dar eu cred că nu este cazul. Cu toţi avem nevoie să ne deschidem şi să vorbim despre ceea ce simţim”, a mărturisit actorul de 32 de ani.

Întrebat despre modul în care au fost prezentaţi afro-americanii în film, Jordan a spus: „Sigur că este vorba despre o prezentare exagerată, extremă, a diasporei africane dintr-o perspectivă afro-americană. Pentru mine, a însemnat mult să pot reda toată acea durere şi furie ale lui Erik reprezentative pentru ceea ce înseamnă să fii de culoare, aici, în America. Nu a fost ceva ce să pot trata cu uşurinţă”.

Black Panther, regizat Ryan Coogler, a fost nominalizat la premiile Oscar de anul acesta, la categoria cel mai bun film.


Comenteaza acest articol

Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după rolul din Black Panther

by Andreea Damian   1 min
0