Home > Slider > Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

Mihaela rădulescu

Puțini români au pătruns până acum în casă de vis a Mihaelei Rădulescu din Monaco, acolo unde petrece mai multe luni pe an. Vedetă a muncit pentru a avea o locuința așa cum a visat, iar designerii angajați au muncit la ea special că să-i satisfacă plăcerile și ideile nebunești.

Întodeauna prezentatoarea de televiziune a fost o nonconformistă și și-a permis să facă doar ce și-a dorit. Astfel că în vila să cu piscină și terasă din Monaco vedeta și-a creeat un cuibușor care să fie pe gustul ei, plin de erotism și de accesorii care să o reprezinte.

ce casa are mihaela

ce casa are mihaela

Se știe că vedetă iubește să scrie și să vorbească despre sex în toate formele ei și pînă acum a fost foarte deschisă în relațiile avute. S-a iubit cu bărbați care au devenit celebrii datorită ei sau cu vedete precum Ștefan Bănică, Dani Oțil sau cu austriacul Felix Baumgartner. Cei doi se iubesc într-o mega vila și au parte de un loc plin de sexualitate, de la tablouri și covoare cu tentă sexuală, la statui și alte accesorii.

casa mihaela radulescu

casa mihaela radulescu

Mihaelei îi place să se dezbrace în piscină și să facă poze provocatoare cu iubitul ei spre deliciul fanilor care uneori o critică alteori o aplaudă pentru îndrăzneala să. Vedetă nu s-a sfiit să îşi arate pe Instagram câte un colţişor din fiecare încăpere a vilei din Monaco. Nu a omis obiectele de artă, dar nici mobilă atipică, pe care o mai întâlneşti doar în casele anumitor vedete nonconformiste.

covor_colaj

covor_colaj

Astfel, când nu se pozează goală în cadă sau în piscină, Mihaela îşi odihneşte fundul pe un scaun inedit, cu feșe în relief. Piesă de mobilier a fost proiectată de arhitectul italian Fabio Novembre şi se vinde cu aproximativ 400 de dolari. Vedetă are multe lucruri scumpe și atipice în casă ei, de la veioză cu pistol, la tot felul de picturi și desene cu femei goale sau statui cărora li se văd sfarcurile sau alte părți ale corpului.

din casa mihaelei radulescu

din casa mihaelei radulescu

Desigur că vedetă are și o garderoba generoasă foarte mare unde își ține atât pantofii cât și gențile sau podoabele.

Articole asemanatoare
Mihaela Rădulescu așa cum nu ai mai văzut-o
mihaela-rădulescu
Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos
mihaela-rădulescu
Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel
mihaela radulescu
Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu

Comenteaza acest articol

Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

by Tabu Tabu   1 min
0