Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

MIHAELA RADULESCU lui DANI OTIL: “Nu vreau sa ma marit cu tine!”

Dani Oţil (33 de ani) nu şi-a închipuit ce va declanşa când a cerut-o pe iubita lui, Mihaela Rădulescu (44 de ani), de soţie: dezastrul! În loc să ţopăie de fericire şi să accepte, cu ochii în lacrimi, propunerea lui, diva l-a refuzat. Apoi i-a dat lovitura de graţie, punând capăt relaţiei. Aşa se explică de ce, în ultima vreme, ea îşi recunoaşte deschis disponibilitatea, în vreme ce el pare că se îneacă într-un ocean de tristeţe. Declaraţia Mihaelei de la începutul săptămânii, când a spus, la Teo în emisiune, că de la o vreme bărbaţii care se uită la ea au o şansă s-o cucerească, nu a fost făcută la mişto. E urmarea firească a faptului că Răduleasca a devenit o femeie singură şi disponibilă. Şi nu de ieri, de azi, ci de la sfârşitul lunii august! Ce s-a întâmplat în cuplul Rădulescu – Dani Oţil, în care totul părea perfect? O cerere în căsătorie! Dorită de el, nedorită de ea. O cerere care în loc să ducă la oficializarea unei relaţii de aproape cinci ani, a dus la despărţire.
Dani este presat de ceva vreme de familia lui să-şi caute o iubită de aceeaşi vârstă, cu care să se însoare şi să facă un copil. Surd la aceste rugăminţi, dar deschis la ideea de căsătorie, matinalul de la Antena 1 a-nceput să aducă vorba despre nuntă, voalat, în prezenţa iubitei lui.mihaela dani otil 10
Luând lipsa unui răspuns drept acceptare a acestei idei, a mers apoi până la capăt, cerând-o de nevastă pe Mihaela. Numai că răspunsul primit de la divă n-a fost cel sperat. Ea i-a replicat, ferm, că nu mai vrea să se mărite, cu el ori cu altcineva, şi nici copii nu mai vrea să facă. Apoi, a luat o decizie care i-a frânt inima iubitului ei: i-a spus adio!
Surse din apropierea celor doi susţin că Mihaela a ales să se despartă de Dani pentru a nu-i strica viitorul şi a-i da ocazia să se însoare şi să devină tată, cum îşi doreşte, însă el e distrus şi ar face orice să o convingă să se răzgândească.
De când “s-a rupt lanţul de iubire”, Dani pare să fi căzut în depresie. Colegii de muncă au observat că i s-au înecat corăbiile şi este mai tăcut ca de obicei. Iar pe 24 august, când a împlinit 33 de ani, prezentatorul matinalului a fost singur. N-a făcut petrecere şi nici nu s-a văzut cu prietenii, preferând, în schimb, să se plimbe toată ziua cu motorul.
Zilele trecute, când a fost abordat de jurnalişti şi întrebat dacă mai e sau nu cu Răduleasca, Dani a replicat, sec: “Îmi pare rău, dar nu aţi sunat persoana potrivită. Nu vă pot ajuta cu informaţii pe acest subiect” (www.libertatea.ro)
Mihaela şi Dani au fost împreună aproape cinci ani. S-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Pe atunci, multă lume nu le-a dat viaţă lungă împreună, din pricina diferenţei de vârstă: ea este cu 11 ani mai mare decât el. Un alt lucru care a alimentat “predicţiile” referitoare la iminenţa despărţirii a fost faptul că, ulterior, Mihaela s-a mutat la Monaco, venind doar ocazional în ţară. Nimeni nu şi-a putut imagina că nici distanţa, nici diferenţa de vârstă nu vor duce la ruptură, ci… dorinţa lui Dani de-a o lua de nevastă pe Mihaela

ARTICOLE SIMILARE

ALINA EREMIA, vedeta la Antena 1 / Uite la ce emisiune va participa

Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Optimismul reduce riscul de atac de cord

realitatea

Anda Adam a slabit noua kilograme in doua saptamani!

Un chirurg a creat femeia perfecta, apoi a cerut-o de sotie!

O companie franceză vinde vinul Brexit cu particule de aur

Andreea Damian

Scrie un comentariu