Home > Lifestyle > Mircea Radu a dezvaluit de ce a ales-o pe Bianca la ‘Din dragoste’: “A trimis o poza cu ea in fusta scurta si…”

Mircea Radu a dezvaluit de ce a ales-o pe Bianca la ‘Din dragoste’: “A trimis o poza cu ea in fusta scurta si…”

Mircea Radu si-a adus aminte de povestea Biancai Dragusanu din 1999 cand a fost invitata in platoul emisiunii sale, ‘Din dragoste’. Acesta a spus ca a ales-o pentru ca a trimis o poza cu ea in fusta scurta, sexy.

“Mie Bianca nu mi s-a parut grasa. Au trecut 14 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea si Mihai, ci dupa fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare in care isi spunea povestea si o poza cu ea intr-o fusta scurta. Nu numai mie mi s-a parut interesanta. Eu m-am opus, le-am spus baietilor daca merita sa mergem in Petrosani dupa ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea ca era urata, nu e asa. Era foarte inalta, avea un picior frumos, era ok. De unde si pana unde sa cred ca va fi celebra? Pentru mine, Bianca a fost si va ramane un caz pentru ‘Din dragoste’ si doar atata. Eu nu cred ca exista vedete in Romania. Daca ar fi asa, trebuie sa aiba ispravi profesionale si bani, altfel nu esti vedeta. Eu am castigat foarte bine pentru ca emisiunea mea nu a fost batuta niciodata timp de 9 ani.

Bani inseamna sa fii vecin cu Beckham. Noi nu avem vedete pentru ca una din cele 2 le lipseste. Nu am empatizat cu niciun cuplu prezent in emisiune, cine imi garanta ca nu mint? Noi nu le dadeam nimic pentru a veni in emisiune, veneau ca sa isi rezolve problema sentimentala”, a spus Mircea Radu pentru WOWbiz.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

Mircea Radu a dezvaluit de ce a ales-o pe Bianca la ‘Din dragoste’: “A trimis o poza cu ea in fusta scurta si…”

by   1 min
0