Home > Lifestyle > Mircea Radu a dezvaluit de ce a ales-o pe Bianca la ‘Din dragoste’: “A trimis o poza cu ea in fusta scurta si…”

Mircea Radu a dezvaluit de ce a ales-o pe Bianca la ‘Din dragoste’: “A trimis o poza cu ea in fusta scurta si…”

Mircea Radu si-a adus aminte de povestea Biancai Dragusanu din 1999 cand a fost invitata in platoul emisiunii sale, ‘Din dragoste’. Acesta a spus ca a ales-o pentru ca a trimis o poza cu ea in fusta scurta, sexy.

“Mie Bianca nu mi s-a parut grasa. Au trecut 14 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea si Mihai, ci dupa fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare in care isi spunea povestea si o poza cu ea intr-o fusta scurta. Nu numai mie mi s-a parut interesanta. Eu m-am opus, le-am spus baietilor daca merita sa mergem in Petrosani dupa ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea ca era urata, nu e asa. Era foarte inalta, avea un picior frumos, era ok. De unde si pana unde sa cred ca va fi celebra? Pentru mine, Bianca a fost si va ramane un caz pentru ‘Din dragoste’ si doar atata. Eu nu cred ca exista vedete in Romania. Daca ar fi asa, trebuie sa aiba ispravi profesionale si bani, altfel nu esti vedeta. Eu am castigat foarte bine pentru ca emisiunea mea nu a fost batuta niciodata timp de 9 ani.

Bani inseamna sa fii vecin cu Beckham. Noi nu avem vedete pentru ca una din cele 2 le lipseste. Nu am empatizat cu niciun cuplu prezent in emisiune, cine imi garanta ca nu mint? Noi nu le dadeam nimic pentru a veni in emisiune, veneau ca sa isi rezolve problema sentimentala”, a spus Mircea Radu pentru WOWbiz.

Articole asemanatoare
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
mircea radu tv
N-ai să crezi cum arăta Mircea Radu în adolescență! Ce povești are din acea perioada
mircea radu tvr1
N-ai să crezi unde s-a mutat Mircea Radu pe perioada de izolare
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

Comenteaza acest articol

Mircea Radu a dezvaluit de ce a ales-o pe Bianca la ‘Din dragoste’: “A trimis o poza cu ea in fusta scurta si…”

by   1 min
0