Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Mircea Solcanu: «Mi-e frică să ies pe stradă»

De când Mircea Solcanu le-a urat pe Facebook părinţilor copilului ucis de maidanezi să-şi piardă şi celălalt fiu, iar acum îi este frică să mai iasă în lume.

Mircea Solcanu a publicat, marţea trecută, un mesaj pe pagina sa de Facebook, însă l-a şters o dată cu contul de pe reţeaua de socializare. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil… şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză”, scria Mircea Solcanu. Revoltaţi, cei care au citit aceste lucruri oribile i-au trimis o avalanşă de mesaje de indignare şi de ameninţare.

Prezentatorul de la Acasă Tv şi-a cerut apoi scuze şi a avut probleme şi la serviciu: a fost trimis în concediu două săptămâni de şefi, care l-au ameninţat cu concedierea.

“M-am închis în casă, mi-e frică şi să mai merg pe stradă, am primit nenumărate ameninţări cu moartea. Mi-e frică să ies pe stradă”, a mărturisit pentru Click! Mircea Solcanu. Semn că relaţiile cu colegii şi şefii s-au răcit, Mircea Solcanu nu a mai mers nici măcar la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV, care a avut loc sâmbătă seara, într-un club din Capitală.

ARTICOLE SIMILARE

Aer mai pur pentru copilul tău, cu Oxygen de la Electrolux

realitatea

Calvarul Biancai dupa operatie! Poarta ciorapi pentru drenaj limfatic si ia pastile cu pumnul

Șase iluzii optice care dezvăluie părțile ascunse ale personalității tale

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, SCANDAL MONSTRU în aeroport

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Andreea Damian

Trucurile de machiaj pentru toamnă ale unui make-up artist

1 comentariu

Scrie un comentariu