Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Mircea Solcanu: «Mi-e frică să ies pe stradă»

De când Mircea Solcanu le-a urat pe Facebook părinţilor copilului ucis de maidanezi să-şi piardă şi celălalt fiu, iar acum îi este frică să mai iasă în lume.

Mircea Solcanu a publicat, marţea trecută, un mesaj pe pagina sa de Facebook, însă l-a şters o dată cu contul de pe reţeaua de socializare. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil… şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză”, scria Mircea Solcanu. Revoltaţi, cei care au citit aceste lucruri oribile i-au trimis o avalanşă de mesaje de indignare şi de ameninţare.

Prezentatorul de la Acasă Tv şi-a cerut apoi scuze şi a avut probleme şi la serviciu: a fost trimis în concediu două săptămâni de şefi, care l-au ameninţat cu concedierea.

“M-am închis în casă, mi-e frică şi să mai merg pe stradă, am primit nenumărate ameninţări cu moartea. Mi-e frică să ies pe stradă”, a mărturisit pentru Click! Mircea Solcanu. Semn că relaţiile cu colegii şi şefii s-au răcit, Mircea Solcanu nu a mai mers nici măcar la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV, care a avut loc sâmbătă seara, într-un club din Capitală.

ARTICOLE SIMILARE

Cehov Trance Minimal Remix

Ce bine arata in costum de baie Catrinel Menghia!

Ce MENIU va avea la puscarie ADRIAN NASTASE – Foto

Ce spune zâmbetul tău despre emoțiile tale

Andreea Damian

Nicoleta Luciu, distrusa de bubele de pe fata: “Am pierdut multe contracte si m-am ingrasat 12 kilograme!”

Victor a pus un detectiv particular pe urmele Biancai la Paris?

1 comentariu

Andrei 3 February 2014 at 18:02

Pacat, eu ii inteleg revolta, chiar daca a folosit cuvinte tari. Ce nu intelege familia Anghel este ca suferind de Sindrom post traumatic, ar trebui sa mai stea prin casa fara sa tot atite lucrurile, adica o rana nu se vindeca si daca tot rasucesti cutitul in rana, nu prinde pojghita. Nu zic sa UITE, doamne fereste, dar pt numele lui DUmnezeu, lasati copilul acela sa se odihneasca. Si ca sa intelegei ce zic, uitati-va pe pagina FB a mamei. Sute de fotografii, ura desantata si cu minciuni impotriva celorlalti din tabara opusa, mii de followersi care in loc sa o lase sa se vindece ii tot amintesc non stop de drama. NU E SPRE binele familiei aceasta continua discutie pe care d-na Anghel o sustine pe FB si instigarea la ura.

Răspunde

Scrie un comentariu