Tabu
PEOPLESlider

Monica Bîrlădeanu își asumă relația cu doctorul Valeriu Gheorghiță. Ce a declarat despre el

Monica Bîrlădeanu și doctorul Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, au participat împreună la un eveniment.

Monica Bîrlădeanu a fost însoțită de doctorul Valeriu Gheorghiță, actualul director al spitalului SRI, la lansarea filmului Libertate, regizat de Tudor Giurgiu.

“Am ajuns la premiera unui film pe care îl aștept de mult, încă de când mi-a povestit Tudor Giurgiu ca vrea sa-l facă. Joacă în el și colegi din Groapa, inclusiv tata-socru așa că o sa fie un film… în familie”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Apoi, ea a revenit cu impresii despre film. “Oameni buni, eu am fost dată peste cap de filmul ăsta… daca e să mergeți la un singur film anul asta, mergeți să vedeți Libertate! E fabulos de bun!”.

În momentul în care Monica Bîrlădeanu a fost surprinsă alături de Valeriu Gheorghiță la un resort din Bulgaria, despre doctor se spunea că este căsătorit. Însă Bîrlădeanu a dezmințit imediat: „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a scris actrița pe rețeaua de socializare. 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef

Andreea Damian

Virgil Ianțu s-a infectat cu noul coronavirus

Tabu Tabu

Ce mesaj a avut Smiley pentru fani după dezvăluirile Andreei Esca

Tabu Tabu

Andreea Marin, schimbare uluitoare de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 17 iulie!

realitatea

Jo a confirmat despărțirea de Juno. Motivul pentru care au pus punct relației

Andreea Damian

Scrie un comentariu