Tabu
Image default
FASHION Slider

Moschino Resort 2022 | Gliz și glamour din vechiul Hollywood

Noua colecție Moschino prezintă modul de viață american. O fustă hamburger cu paiete, o poșetă tonomat sau o farfurie pentru clătite ca tocă – doar Jeremy Scott ar putea crea o astfel de colecție.

Directorul creativ Moschino ne-a servit (la propriu și la figurat) mâncăruri direct dintr-un adevărat restaurant american. Numărul de modele, culori și texturi ar depăși cu siguranță costumele în multe musical-uri. Rochiile seamănă cu un hot dog sau o înghețată, iar costumele pentru bărbați sunt brodate cu paiete sau mărgele. Colecția include, de asemenea, benzi desenate originale ale lui Moschino și multe delicatese culinare imprimate pe tricouri, hanorace și pantaloni.

Când anticipăm o nouă colecție concepută de Jeremy Scott, întrebarea este întotdeauna „Care va fi tema?” Știm că îi place să parieze totul pe o singură idee sau referință – fie că este vorba de rococo, marionete sau spectacole de jocuri – cu acea sensibilitate adesea literală, Scott și-a definit munca la Moschino. Pentru colecția Resort 2022, designerul se întoarce la o sursă de inspirație preferată și familiară (una în care s-a folosit încă din toamna anului 2021): vechiul Hollywood.

Scott își urmărește linia de toamnă „The Women”, cu o colecție resort care, după propriile sale cuvinte, este „totul despre cântec și dans”. Și el o înțelege destul de literal, deoarece debutează sub forma unui scurt muzical intitulat „Lightning Strikes” cu Karen Elson, filmat în studiourile Universal Studios.

„Am vrut să iau entuziasmul, farmecul și moftul tuturor musicalurile vechi de la Hollywood și să le folosesc ca vehicul pentru a arăta această colecție”, a spus el, într-un comunicat. „Puține lucruri mă fac mai fericit decât atunci când stilul și cinematograful se ciocnesc”.

ARTICOLE SIMILARE

La 83 ani, inca prezinta moda pe catwalk! FOTO!

Trend alert: Eșarfe colorate

realitatea

Femeile nu sunt mai bune la multitasking. Ele fac doar mai multă muncă, arată studiile

Andreea Damian

Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

Andreea Damian

Importanta detoxifierii in orice proces de transformare corporala

realitatea

Ce sa NU faci la sala

realitatea

Scrie un comentariu