Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu a venit la premiera filmului „Urma”

Marţi seara a avut loc avampremiera filmului „Urma” în care Mădălina Ghenea a jucat unul dintre rolurile principale. Din păcate, actriţa și-a anulat venirea în România, la premiera peliculei din cauza măsurilor de protecție împotriva epidemiei de coronavirus.

Ca urmare a situației generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-și anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale „Urma”, primul film românesc în care joacă, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguță. Pentru ca lucrurile să decurgă în deplină siguranță pentru toată lumea, vedeta a considerat că este cea mai prudentă alegere, în condițiile în care, în România, există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia (în cazul ei, oraşul Milano), care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Actrița și-ar fi dorit foarte mult să fie prezentă în persoană la proiecțiile de gală ale primului film românesc în care joacă și să stea de vorbă cu publicul, însă va transmite un mesaj special, în exclusivitate, celor prezenți la proiecțiile speciale programate pe 4 și 5 martie în cinematografe.

Mădălina Ghenea speră că toți cei care vor urmări filmul în cinematografe, începând din 6 martie, îl vor întâmpina cu aceeași căldură precum spectatorii avanpremierei din 2 martie, de la Iași. Filmul va intra în cinematografe din 6 martie. În seara zilei de 3 martie, la premiera filmului Dorian Boguţă, regizorul producţiei i-a mulţumit din inimă actrişei pentru că nu a făcut greşeala de a veni la eveniment.

Cârcotaşii au comentat pe la colţuri că vedeta nu a venit pentru a nu dan as în nas cu fostul ei iubit Matei Stratan, şi el colaborator la această peliculă. Bărbatul a venit la eveniment şi a urcat pe scenă atunci când a fost chemat, el fiind unul dintre cei care a colaborat la film. Pelicula mai are în rolurile principale actorii Teodor Corban, Irina Rădulescu, Dragoş Bucur, Lucian Ifrim, Marin Grigore, Liviu Pintileasa şi alţii.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile, scandalizate din cauza unei reclame: Gropițele sunt drăguțe pe fața ta, nu pe coapse

Andreea Damian

De vorba cu Mircea Eremia – new entry pe piata muzicala romaneasca!

realitatea

Fotografie Sorin Onisor – Maroc

realitatea

Ce sunt locurile de muncă ecologice și de ce sunt importante?

Andreea Damian

Nu, porcii nu sunt îngropați de vii în România din cauza pestei porcine

realitatea

Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

Andreea Damian

Scrie un comentariu