Home > Vedete > Detalii despre pasiunile fiicei lui Dem Rădulescu, actriţa Irina Rădulescu

Detalii despre pasiunile fiicei lui Dem Rădulescu, actriţa Irina Rădulescu

irina radulescu

Fiica lui Dem Rădulescu a primit primul săi rol principal în pelicula „Urma”, regizat de Dorian Boguţă. La cei 33 de ani ai săi, Irina Rădulescu a povestit pentu Tabu care sunt pasiunile sale în afară de teatru şi cum a ratat în adolescenţă rolul dintr-un serial de televiziune pentru că trebuia să meargă la şcoală.

irina-radulescu-familie-dem-radulescu-adriana-schiopu

irina-radulescu-familie-dem-radulescu-adriana-schiopu

Pentru Irina Rădulescu rolul principal din „Urma”, film regizat de Dorian Boguţă, este primul de acest fel din cariera ei. Fiica lui Dem Rădulescu nu a mai făcut film, jucând doar teatru până acum, iar cu tatăl ei a apărut doar într-un filmuleţ la televuziunea naţională, pe vremuri, cnd era copil. Din fericire, tânăra a a ales aceeaşi carieră ca a părinţilor săi, cea de actriţă, însă are şi alte pasiuni.

adriana schioou si irina radulescu

adriana schioou si irina radulescu

„Am urmat cursuri de balet, însă este prea mult spus că sunt balerină. Am făcut şi cursuri de canto însă nu sunt cântăreaţă. Mama mea, actriţa Adriana Şchiopu îmi este mereu alături şi mă sfătuesc cu ea în toate. Iubim animalele şi de ceva timp avem un căţel maidanez pe care nu-l putem lăsa singur. De aceea nici nu mai putem pleca în vacanţe împreună, ci separat”, a povestit pentru Tabu Irina Rădulescu, fiica regretatului maestru Dem Rădulescu.

irina-radulescu-balet

irina-radulescu-balet

Puţini sunt cei care ştiu că actriţa a fost cooptată în copilărie, pe la 15 ani, să joace într-un serial de televiziune, însă după 20 de episoade filmate, aceasta s-a retras. Motivul a fost că nu se mai respecta faptul că trebuia să ajungă la şcoală. „Aveam o înţelegere că trebuie să ajung şi la şcoală dar dintr-o săptămână de filmări nu am mers decât o zi.

teo corban si irina radulescu

teo corban si irina radulescu

La momentul acela îmi era greu să renunţ la şcoală pentru că am fost o elevă bună. Aşa că împreună cu părinţii mei am decis să renunţ la acest proiect şi să mă dedic studiilor şi să nu mai fac altceva care îmi distrăgea atenţia”, a mai povestit Irina Rădulescu..

Articole asemanatoare
Mădălina Ghenea
Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu a venit la premiera filmului „Urma”
dana rogoz
Cum arată Dana Rogoz însărcinată în şase luni! Nici nu zici că e gravidă
Cum arata fiica lui DEM RADULESCU / Galerie FOTO!
Mari artisti romani in FOTO de colectie / Eroii Romaniei Chic

Comenteaza acest articol

Detalii despre pasiunile fiicei lui Dem Rădulescu, actriţa Irina Rădulescu

by Tabu Tabu   1 min
0