Tabu
Image default
PEOPLE

Detalii despre pasiunile fiicei lui Dem Rădulescu, actriţa Irina Rădulescu

Fiica lui Dem Rădulescu a primit primul săi rol principal în pelicula „Urma”, regizat de Dorian Boguţă. La cei 33 de ani ai săi, Irina Rădulescu a povestit pentu Tabu care sunt pasiunile sale în afară de teatru şi cum a ratat în adolescenţă rolul dintr-un serial de televiziune pentru că trebuia să meargă la şcoală.

irina-radulescu-familie-dem-radulescu-adriana-schiopu
irina-radulescu-familie-dem-radulescu-adriana-schiopu

Pentru Irina Rădulescu rolul principal din „Urma”, film regizat de Dorian Boguţă, este primul de acest fel din cariera ei. Fiica lui Dem Rădulescu nu a mai făcut film, jucând doar teatru până acum, iar cu tatăl ei a apărut doar într-un filmuleţ la televuziunea naţională, pe vremuri, cnd era copil. Din fericire, tânăra a a ales aceeaşi carieră ca a părinţilor săi, cea de actriţă, însă are şi alte pasiuni.

adriana schioou si irina radulescu
adriana schioou si irina radulescu

„Am urmat cursuri de balet, însă este prea mult spus că sunt balerină. Am făcut şi cursuri de canto însă nu sunt cântăreaţă. Mama mea, actriţa Adriana Şchiopu îmi este mereu alături şi mă sfătuesc cu ea în toate. Iubim animalele şi de ceva timp avem un căţel maidanez pe care nu-l putem lăsa singur. De aceea nici nu mai putem pleca în vacanţe împreună, ci separat”, a povestit pentru Tabu Irina Rădulescu, fiica regretatului maestru Dem Rădulescu.

irina-radulescu-balet
irina-radulescu-balet

Puţini sunt cei care ştiu că actriţa a fost cooptată în copilărie, pe la 15 ani, să joace într-un serial de televiziune, însă după 20 de episoade filmate, aceasta s-a retras. Motivul a fost că nu se mai respecta faptul că trebuia să ajungă la şcoală. „Aveam o înţelegere că trebuie să ajung şi la şcoală dar dintr-o săptămână de filmări nu am mers decât o zi.

teo corban si irina radulescu
teo corban si irina radulescu

La momentul acela îmi era greu să renunţ la şcoală pentru că am fost o elevă bună. Aşa că împreună cu părinţii mei am decis să renunţ la acest proiect şi să mă dedic studiilor şi să nu mai fac altceva care îmi distrăgea atenţia”, a mai povestit Irina Rădulescu..

ARTICOLE SIMILARE

Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

Andreea Damian

Iulia Vântur a împlinit 40 de ani! Cum a ajuns vedeta în India

Tabu Tabu

Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital

Andreea Damian

Meghan Markle a părăsit serialul „Suits”. Ultimele imagini cu actrița pe micul ecran

Andreea Damian

Jay-Z este primul rapper care ajunge miliardar

Andreea Damian

Scrie un comentariu